ESPORT + HA ACONSEGUIT MÉS DE DOS MILIONS DE VISUALITZACIONS AQUESTA TEMPORADA

La plataforma de l’esport català ha emès més de 10.000 partits aquesta temporada, arribant a un total de 129 països diferents

Esportplus ha sumat uns números d’escàndol a la seva primera temporada. Durant el curs 2022-2023, el projecte impulsat per la Fundació UFEC ha batut rècords en tots els aspectes, i és que ha sigut la plataforma que ha retransmès més partits a escala mundial. Per arribar fins a aquesta històrica fita, la plataforma audiovisual de l’esport català ha aconseguit emetre més de 10.000 partits, mitjançant les seves càmeres d’intel·ligència artificial, dels quals un 37% han sigut d’esport femení. 

El gran ventall de disciplines que ofereix Esportplus, ha portat que gran quantitat de federacions hagin confiat en el projecte, no només per a ser una eina de digitalització de l’esport català, sinó també per a ser el mitjà oficial d’esdeveniments internacionals de gran renom. L’últim campionat intercontinental que la plataforma de l’esport català ha emès, ha sigut l’Europeu de Softball Femení, gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana de Beisbol i Softball (FCBS). No obstant això, durant la temporada regular, alternant-ho amb l’activitat setmanal, Esportplus ha donat cobertura a la Copa del Món de Futbol per a persones amb paràlisi cerebral, el Sand Series de Barcelona, de Tennis Platja, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Petanca, entre molts altres esdeveniments. Gràcies a aquesta pluralitat el projecte de la Fundació UFEC ha aconseguit tenir visitants de 129 països diferents, en menys d’un any natural. 

Aquesta important fita no seria possible sense l’impuls i la col·laboració dels municipis catalans, que aposten per Esportplus, com una eina de digitalització, innovació i democratització de l’esport català. Actualment, ja són 60 ajuntaments, els que estan implicats al projecte, amb la implantació d’aquestes càmeres d’intel·ligència artificial a les seves instal·lacions esportives. Abans de l’inici de la temporada, s’espera que 25 municipis més s’adhereixin a la plataforma de l’esport català, cosa que també generaria un augment dels clubs implicats a Esportplus.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +