Esport + suma a la Federació Catalana de Patinatge

La Fundació UFEC i la UFEC arriben a l’acord amb una Federació que representa 25.000 federats i comprèn 11 disciplines diferents

Avui, i després d’un període transitori en proves, s’ha fet oficial l’acord entre la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA) i la Fundació UFEC, a través del que la plataforma Esportplus.tv podrà retransmetre totes les competicions titularitat de  la Federació. 

 

Aquesta aliança és clau pel creixement d’Esport + i la projecció de la FECAPA, que amb la seva incorporació al projecte pren una notable dimensió a nivell territorial. En aquest sentit, convé destacar que la Federació que presideix Benjamí Pons comprèn prop de 400 clubs, té presència a 40 de les 42 comarques de Catalunya i representa un total de 25.000 llicències federatives d’11 disciplines diferents. 

 

Actualment i durant aquest període provisional, Esport + ha rebut la complicitat de quasibé  15 clubs catalans, entre els quals convé destacar i agrair el Club Hoquei Sant Just, el Futbol Club Barcelona, el Club Patí Parets, el Club Hoquei Vilafranca, el GEiEG de Girona, els diferents clubs d’hoquei de la ciutat d’Igualada, el Club Patinatge Cunit, el Club Hoquei Olot, Club Hoquei Mollerussa i el Club Hoquei Sant Ramon de Vilafranca. Una complicitat que ha permès emetre setmanalment més de 55 partits en directe, i que preveu créixer exponencialment amb la incorporació de nous clubs com l’Hoquei Amposta i el Voltregà, entre els més destacats.

 

Les entitats han acordat treballar conjuntament per donar la màxima projecció a les diferents modalitats esportives de la federació i, especialment, els Campionats de Catalunya que se celebren arreu del territori català a partir d’aquest mes d’abril.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +