esport+

A ESPORT + SEGUIM, SEGUIM I SEGUIM

esport+

El final de les temporades regulars federatives és a tocar, però a Esport + l’activitat esportiva no s’atura. De nou, aquest cap de setmana hi haurà gran quantitat d’acció desmesurada a la plataforma audiovisual de l’esport català. 

El plat fort d’aquest cap de setmana torna a ser el Vichy Catalan Volei Tour. La prestigiosa competició de Beach Volley, celebrada a Vilanova i La Geltrú durant tot el cap de setmana, serà la principal atracció per als nostres visitants.

L’important circuit de Vòlei Platja català no serà l’únic esdeveniment que destaqui dins de la planificació setmanal d’Esport +, perquè el beisbol i el softbol van trepitjant molt fort aquest cap de setmana. El CBS Sant Boi viurà un dissabte frenètic, amb partits des de les 09.30 fins a les 22 h. Pel que fa al Beisbol, hi haurà un partit de la categoria Sots 16 i un de Sots 18, mentre que el Softbol englobarà la gran part de l’activitat amb un total de 5 partits. 

D’altra banda, el focus basquetbolista se centra a les Finals de Bàsquet dels Jocs Esportius de Catalunya, acollides pel municipi d’Igualada. El Pavelló de Les Comes rebrà a gran quantitat d’equips base d’aquesta disciplina i l’activitat romandrà durant tot el cap de setmana. Dissabte i diumenge podrem gaudir de partits, des de les 09 hores, fins a les 19.30 h. 

El patinatge també tindrà un imprescindible paper, i és que el diumenge dia 5 de juny es disputarà una important competició de Patinatge Artístic a la ciutat de Mollerussa. El campionat acollirà 3 nivells diferents, dividits en el Nivell 8, el 9 i el 10. Pel que fa a les categories dels participants hi haurà fins a un total de 5, que seran: Infantil, Cadet, Júnior, Juvenil i Sènior. Des de les 10 fins a les 21 h, tindrem acció sobre rodes. 

No obstant això, les disciplines de futbol i hockey no han dit la seva última paraula. Tot i el descens de l’activitat, pel fet que moltes lligues ja han finalitzat, ambdós esports encara són els que aporten més esdeveniments a Esport + un cap de setmana més.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +