ESPORT+ S’ESTRENA COM A MITJÀ OFICIAL DE LA II SETMANA CATALANA DE L’ESPORT

La plataforma digital de l’esport català ha viscut un nou cap de setmana carregat d’acció i activitat, en part gràcies a la II Setmana Catalana de l’Esport. L’esdeveniment organitzat per la UFEC i la Secretaria General de l’Esport Català, a més de 20 seus de la província de Girona, ha atorgat a Esport+ la possibilitat de ser el mitjà oficial i d’emetre diversos partits de les seleccions catalanes en directe. 

Tot va arrencar el dijous 13 d’octubre, al Pavelló Municipal d’Olot, on es van disputar els partits entre Catalunya i Suïssa, en categoria femenina, i Catalunya i França, en categoria masculina. Aquests enfrontaments van inicar la GoldenCat, un dels plats estrella de la II Setmana Catalana de l’Esport, que va ser organitzada per la Federació Catalana de PatinatgeL’ombra d’Esport+ durant les primeres passes de la II Setmana Catalana de l’Esport no va acabar aquí, i és que també va oferir en directe la meravellosa competició de Ball Esportiu, organitzada a Platja d’Aro

Durant els dies vinents a Esport+ també podrem gaudir de les nostres seleccions, en diverses modalitats, com per exemple en futbol sala. Catalunya s’enfrontarà a la Selecció de Bèlgica, durant el 18 i 19 d’octubre a Platja d’Aro, en exclusiva per la plataforma audiovisual de l’esport català.

No obstant això, la II Setmana Catalana de l’Esport no conclou fins al dilluns 24 d’octubre, així que encara ens esperen molts partits de les seleccions catalanes, durant aquests dies. Billar, Twirling, Horseball, Futbol Sala i Handbol, són algunes de les disciplines que es podran viure en exclusiva a Esport+.

Segueix la Setmana Catalana de l’Esport, en directe a: https://www.esportplus.tv/identity/6333212bb54fa33df2bbcee6

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +