ESPORT+ HA OFERT MÉS DE 7.000 PARTITS FINS AL MOMENT

És la plataforma que retransmet més competicions en directe a nivell mundial

La gran pluralitat de disciplines, que comprèn Esport+, ha fet possible que sigui la plataforma audiovisual que retransmet més competicions en directe, en clau masculina i femenina, a escala mundial. El projecte impulsat per Fundació UFEC i UFEC ofereix més de 2.000 competicions d’esport femení, en viu. No només això, sinó que la gran dimensió que ha pres, ha fet que a través d’Esport+ s’hagin ofert més de 7.000 partits fins al moment

 

Aquestes emissions en viu es distribueixen entre 2196 partits de Hockey, 1992 de futbol, 1245 d’Hoquei Patins, 1.004 de Bàsquet, 769 de Vòlei, 687 d’Handbol, 624 de Rugby, 516 de Beisbol i més de 300 de Futsal, entre molts altres esports. 

 

El gran cartell que ofereix la plataforma de l’esport català setmana rere setmana, i la constant incorporació de noves disciplines, s’ha vist reflectit en forma d’audiència i seguiment en directe. Al llarg d’aquesta setmana, Esport+ ha aconseguit arribar a un total de 69 països diferents

 

Aquest cap de setmana l’esdeveniment més destacat és la Copa del Món de Futbol per a persones amb paràlisi cerebral, on ja s’ha finalitzat la Fase de Grups, per tal de donar pas a la Fase Eliminatòria del campionat, que s’està disputant a Salou. Tanmateix, l’altre plat fort del cap de setmana va ser el bàsquet. El Júnior Femení del CB Valls es va alçar amb el títol de lliga, i van rebre el corresponent trofeu de campiones, el mateix dia que s’enfrontaven a l’A.D Torreforta.

 

No obstant això, altres disciplines com l’handbol o l’hoquei patins tampoc no s’han aturat. El Sênior Masculí de l’Handbol GEIEG, que ja va certificar el seu ascens a 2a Catalana, després de proclamar-se campió de 3a Catalana, van derrotar a l’Handbol Esplugues, en un apassionant partit. D’altra banda, en Hoquei Patins vam poder seguir el partit d’OK Plata entre el CH Olot i l’Alpicat, després que els garrotxins aseguressin setmanes enrere la permanència. 

Aquest cap de setmana amb tanta activitat federativa va concloure amb el 2n dia de la Copa Catalana eBeisbol, organitzada per la Lliga Catalana eSports. Esport+ ha entrat de plè al món dels eGames, completant les retransmissions de la Copa Catalunya de Gran Turismo, la Copa Catalana de eBeisbol, els Torneigs Classificatoris de Lichess i el Torneig eSports d’Orientació. Aquesta línia de retransmissions seguirà present durant la temporada 22/23 amb una major presència a la nostra plataforma i al Canal de Twitch d’Esport+.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +