Esport + suma més de 40.000 visualitzacions en directe per Setmana Santa

La plataforma de l’esport català ha aconseguit arribar a un total de 81 països

El gran cartell que ha ofert Esport + aquesta Setmana Santa, ha significat una xifra rècord en quant a audiència. Al llarg de tota la setmana, el projecte Esportplus.tv ha aconseguit arribar a més de 40.000 visualitzacions en directe, repartides en 35 països diferents, dels quals en destaquen Alemanya, Finlàndia, Lituània, França, Rússia i Estats Units d’Amèrica, com els més concurrents en aquest període. D’aquesta manera, l’abast de la plataforma de l’esport català ha arribat a un total de 81 països des de la seva posada en marxa

 

La dimensió mundial dels esdeveniments emesos ha contribuït a l’augment progressiu del projecte impulsat per la Fundació UFEC i UFEC, i és que han sigut 5 les competicions que han superat les 1.000 visites en directe durant aquest període sense competicions federatives. El més destacat ha sigut la XIV edició del Torneig FIBA, organitzada pel CB Castelldefels, sumant 20.000 visites en directe, en un total de 21 partits. 

 

No obstant, la VolCAT de BTT va aportar més de 9.000 visites en directe a Esport +, el Campionat de Catalunya de Dobletes, impulsat per la Federació Catalana de Petanca, més de 7.000, els 9 partits del MICFootball’22 disputats a la seu de Castell-Platja d’Aro, més de 2.000 i el torneig ITE, organitzat per la David Villa Academy, més de 1.000. 

 

Aquesta suma de visitants no seria possible sense la constant incorporació de municipis que volen fomentar la digitalització de l’esport arreu del territori. 

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +