esport+

Esport+ arriba a Cunit

Cunit és el primer municipi de la demarcació de Tarragona que pren part del projecte de la Fundació UFEC

L’equip del projecte Esport+ ha assitit aquest divendres a Cunit, per presentar l’acord amb l’ajuntament del municipi tarragoní i traslladar als clubs els avantatges i singularitats que suposa la digitalització de les seves instal·lacions esportives.

La instal·lació d’un dispositiu al camp municipal de futbol i un altre al pavelló poliesportiu, permetrà que els clubs cunitencs puguin projectar la seva activitat Esportiva a través de la plataforma Esport+. 

La trobada ha coincidit amb la celebració dels Campionats de Tarragona de grups Xou i Quartets de patinatge artístic. L’esdeveniment que es celebra el dissabte 19 de març, de 18.30 h a 20.30 h, ja es podrà seguir a Esport+.  La competició comptarà amb sis grups; un de Quartet Sènior, un de Grup Júnior i quatre de Grups Petits, que lluitaran pel títol territorial i per la classificació als campionats de Catalunya. 

Així mateix, la feina d’Esport+ a terres tarragonines i el Delta de l’Ebre no acaba aquí. La iniciativa ha irromput amb molta força a la regió i ja són diversos municipis, els que aposten de ple pel projecte que pretén marcar una nova etapa de l’esport català. 

Cal destacar l’acord obtingut amb l’Ajuntament d’Amposta, amb Tarragona pel pavelló poliesportiu Sant Pere i Sant Pau, així com amb el municipi tarragoní de l’Alforja i Tortosa, entre els més destacats.  

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +