esport+

Esport+ es consolida amb més de 415 esdeveniments esportius i 15.000 visualitzacions en directe

esport+

El projecte impulsat per la Fundació UFEC i UFEC junt amb el suport de les federacions esportives de Catalunya augmenta la seva projecció internacional i arriba a 49 països diferents

La gran diversitat de disciplines esportives ha permès un cap de setmana més, que Esport+ sigui la plataforma de continguts esportius que més competicions emet en directe a nivell mundial, al mateix temps que segueix creixent en visites i en el nombre de països receptors del contingut.

El gran cartell que la plataforma de l’esport català ofereix cada setmana s’ha vist reflectit en forma d’audiència i seguiment. Al llarg de la setmana s’ha aconseguit arribar a més de 15.000 visualitzacions en directe que han estat repartides entre visitants de 49 països diferents. D’entre aquests en destaquen, països com Brasil amb 450 visualitzacions en directe, Argentina amb 315, França amb 298, Mèxic amb 245, Itàlia amb 215 i Portugal amb 214.

Aquesta cap de setmana es destaquen els Campionats de Tarragona de grups Xou i Quartets de patinatge artístic, on el CP L’Aldea va destacar per sobre dels altres clubs, enduent-se els títols en els Grups Petits i els Grups Júnior. El ‘Vull desaparèixer’ va enamorar als jutges, que els van concedir 50,00 punts, molt per sobre de les qualificacions dels clubs que els perseguien, CP Alcover amb 31,50 punts i CP La Pobla de Mafumet amb 28,40. Tot i això, el primer lloc del torneig en Quartet Sènior es va quedar a casa, ja que els guanyadors van ser l’Artístic Skating Cunit. El seu ‘Vòrtex’ va aconseguir la màxima valoració del dia, amb 50,70 punts.

Cal destacar, que aquesta competició, que significava l’accés dels clubs tarragonins als Campionats de Catalunya de Patinatge, ha sigut l’esdeveniment més vist d’aquest cap de setmana a Esport+TV, amb més de 5.000 visites.

L’altre plat fort d’aquest cap de setmana ha sigut el futbol. Aquest passat diumenge 20 de març vam poder gaudir d’un trepidant derbi Esportplus entre el CFJ Mollerussa i el CF Igualada. Els locals van guanyar amb un gol molt aviat, del qual l’equip igualadí no es va saber refer.
No obstant, aquest no va ser l’únic esdeveniment destacable, pel que fa al món del futbol a la plataforma Esport+TV. Els equips de futbol base de la F.E.A.Vilafranca han aconseguit ser la tercera màxima audiència del cap de setmana.

Tanmateix, la gran proposta de partits en clau femenina és un dels factors que fa possible el creixement del projecte llançat per la Fundació UFEC i UFEC amb el suport de les Federacions Esportives de Catalunya. El segon esdeveniment més vist de la setmana ha sigut el partit de bàsquet femení, que enfrontava al CB Valls i al St. Adrià. No només això, sinó que la gran quantitat de disciplines d’esport femení que ofereix Esport+TV han assolit una setmana més el 40% del contingut de la plataforma.

Gràcies a l’augment progressiu de l’oferta esportiva a la plataforma, seguim sumant, per millorar i per fer possible que es vegi tot l’esport català a qualsevol dispositiu, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +