L’escalada i el Campionat de Catalunya d’handbol per a persones amb discapacitat intel·lectual a Esports+ TV

La Copa Catalana d’Escalada en bloc promoguda per la FEEC i el Campionat de Catalunya d’handbol per a persones amb discapacitat intel·lectual es podran seguir en directe i en obert per Esportplus.tv

 

El Campionat de Catalunya d’handbol per a persones amb discapacitat intel·lectual és un dels esdeveniments més destacats del cap de setmana a Esport+ TV. La plataforma de continguts de l’esport català oferirà en obert tots els partits de la competició, que tindrà lloc el proper diumenge dia 27 de març a Igualada, municipi que ha apostat fermament pel projecte impulsat per la Fundació UFEC. El torneig tindrà una durada aproximada de 4 hores, iniciant-se a les 10:00 fins a les 14:00. 

 

L’esdeveniment organitzat per la Federació ACELL reuneix esportistes de les diverses regions del territori català i és un acte molt important per a Esportplus. Donar visibilitat a l’esport català, paral·lelament a les disciplines i competicions d’esport adaptat com les que incansablement lidera la Federació Catala d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual, és una de les prioritats del projecte. 

 

L’altre plat fort del cap de setmana és la 14ª edició de la Copa Catalana d’escalada en bloc, que es disputa el proper dissabte 26 de març a la sala Indoorwall de Vilanova i La Geltrú, de les 19:00 a les 22:00.

La competició impulsada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, agrupa 6 categories diferents, que són: Sots 12, Sots 14, Sots 16, Sots 18, Absoluta i Veterans.  Cal destacar, que aquesta és la primera prova de les tres que formen l’embolcall sencer del Campionat Català d’escalada en bloc. La segona parada es farà el 2 d’abril a Sant Cugat del Vallès i la tercera i definitiva, es disputarà l’1 d’octubre a Centelles. 

 

No obstant això, en futbol també podrem gaudir d’enfrontaments de la part noble de la classificació. El dissabte a les 10:30 hores, l’Aleví B de la Fundació Atlètic Vilafranca es juga mitja lliga a casa contra el Gavà. Els vilafranquins estan situats a la 2ª plaça de la taula a tan sols 3 punts del seu rival, que és qui lidera la lliga amb només una derrota en 20 partits disputats. 

 

Mentrestant, en altres disciplines destaquem; bàsquet, amb un interessant CB Mollerussa contra Lluïsos Gracia, l’hoquei patins, amb un trepidant partit entre l’Hoquei Club Sant Just i el CP Vilanova de 1ª Catalana; l’handbol, on les noies del Sènior Femení del Club Handbol Terrassa s’enfronten al Sant Joan Despí i el hockey, amb un clàssic de 1ª Catalana Femenina entre l’Iluro HC i l’Egara 1935

 

La gran diversitat a nivell de disciplines que ofereix Esport+ TV, permet que una setmana més hi hagi un deliciós cartell amb partits molt importants i interessants per a l’espectador. 

Seguim sumant, per millorar i per fer possible que es vegi tot l’esport català a qualsevol dispositiu, desde qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +