Entrevista al Responsable del CB Igualada, Xavier Borràs

Quin balanç farieu de la temporada, en l’àmbit esportiu?

Ha sigut una molt bona temporada pel CB Igualada, en termes generals. Hem aconseguit classificar bé amb diversos equips. Per exemple, el nostre Sènior Masculí de Lliga EBA ha quedat 4t i s’ha quedat a tan sols un pas de la Fase d’Ascens de LEB PLATA, l’altre Sènior Masculí ha aconseguit mantenir la categoria a 1a Catalana, el Júnior Masculí Preferent ha quedat sots campió de lliga i l’Infantil Femení també ha assolit la 4a plaça, fent una gran temporada. 

La sorpresa ha sigut la gran temporada que ha realitzat el Sènior Femení. A l’inici de temporada, l’objectiu era intentar mantenir la categoria i han finalitzat la temporada en 4a posició a només una victòria de poder disputar la Fase d’Ascens a Lliga Femenina 2. 

 

Quin objectiu us marqueu per a l’any vinent com a club? 

Aquest any hi ha hagut un canvi de junta, però la idea principal del CB Igualada és fomentar molt la nostra base. Estem invertint molt en la formació dels entrenadors, per tal que els nostres jugadors creixin el millor possible des de categories inferiors. El nostre objectiu sempre és formar als nostres esportistes com a jugadors i com a persones, amb la intenció de què puguin acabar jugant als nostres primers equips. Pel que fa als nostres equips Sèniors, intentarem que siguin el màxim competitius possibles, dins de l’exigència de les grans categories a les quals es troben. 

 

Quina valoració feu de la primera temporada amb el Projecte Esport +?

La veritat és que estem encantats amb el Projecte Esport +. És una gran eina que ens dona una gran visibilitat i que facilita molt les coses a la gent que no es pot desplaçar al Pavelló de Les Comes, per a veure els partits. La plataforma de l’esport català té molta visibilitat, és còmode, senzilla i ens està ajudant a créixer com a club. No només això, sinò que gràcies a Esport + arribem a tasques que abans eren impossible de realitzar. Ens dona la possibilitat de fer ‘scouting’ i d’analitzar els nostres partits, cosa que facilita molt el treball als nostres entrenadors. 

Tot i això, ens agradaria que de cara a la temporada vinent, la plataforma pogués comptar amb un marcador als streamings dels partits, per poder fer més fàcil el seguiment al nostre públic.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +