Entrevista al responsable esportiu del CEF Bosc de Tosca, Yeray Pérez

Quin balanç feu de la temporada en l’àmbit esportiu?

Ha estat un any immillorable per al CEF Bosc de Tosca, doncs hem aconseguit dos ascensos històrics. En categoria Infantil, on hem pujat a Preferent i amb el primer equip, on hem assolit l’ascens a 1a Catalana. A banda d’això, en termes generals, s’han aconseguit les permanències que ens havíem marcat a principi de temporada. Per tant, en l’àmbit esportiu ha estat un any fantàstic.

 

Quin ha sigut el millor moment pel club, en tota la temporada? I quina ‘espineta’ us ha quedat clavada aquest curs?

Aquest any hem tingut dos moments molt dolços, l’ascens del primer equip i el de l’Infantil «A». Com a espineta que ens ha quedat aquest any, el nostre Aleví Preferent de primer any que no ha pogut assolir la permanència, tot i que no ens havíem marcat en cap moment aquesta fita. Era un equip format per jugadors de primer any i la nostra intenció era la formació i preparació dels jugadors pel següent any tornar a competir a Preferent. Els jugadors van entendre completament el rol i per tant, no ens ha preocupat aquest descens, ja que la pròxima temporada tornaran a jugar a Preferent. Estem convençuts que recolliran els fruits que han estat treballant tot aquest temps.

 

Quin objectiu us marqueu per a l’any vinent com a club? 

Seguir treballant en la mateixa línia i en el mateix projecte esportiu que duem a terme des de fa més de 8 anys, és el principal objectiu del CEF Bosc de Tosca. Hem aconseguit doblar els equips al club i això és gràcies a la constància, treball i dedicació de tots els integrants del club, des dels coordinadors, entrenadors, junta i també els familiars dels jugadors.

 

Quina valoració feu de la primera temporada amb el Projecte Esport +?

Esport + ens està engrescant, pel fet de poder emetre els partits en ‘streaming’. Hem apostat des del primer dia en la digitalització de l’esport i estem convençuts que és una aposta de present i futur. El suport audiovisual ens està ajudant a nivell individual i col·lectiu per millorar la formació dels nostres jugadors i entrenadors.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +