Entrevista al President del CF Igualada, Francesc Jorba

Quin balanç farieu de la temporada, en l’àmbit esportiu?

Partim del context que el CF Igualada no tenia Futbol Femení als seus inicis. Des que vam arribar, vam intentar donar-li una gran visibilitat a l’esport femení, tot i que al principi no va ser senzill. S’ha de dir que som un gran club pel que fa Futbol Femení, i la prova està en el fet que els nostres equips es troben a les màximes categories. Aquesta temporada per exemple, el nostre Sènior Femení ha estat promocionant a categoria Nacional. 

Tanmateix, també s’ha de dir que estem a la millor època del nostre Futbol Base. Sobretot, la nostra intenció és que els jugadors aprenguin, i per això estem invertint molt en formació d’entrenadors, tant en l’àmbit esportiu, com psicopedagògic. La gran inversió del CF Igualada sempre és el nostre Futbol Base. 

L’espineta que ens ha quedat clavada aquesta temporada han sigut els resultats irregulars del nostre Sènior Masculí. A mitja temporada va haver-hi un canvi d’entrenador. No obstant això, la situació l’hem anat encaminant. Hem renovat al nostre entrenador actual, ja que estem molt contents. 

 

Quin objectiu us marqueu per a l’any vinent com a club? 

El nostre principal objectiu sempre és que els nostres jugadors de Futbol Base aprenguin a jugar individualment i col·lectivament, i que, per consegüent, les famílies estiguin contentes del nostre treball. El dia que totes les famílies diguin que els seus fills han de jugar al CF Igualada voldrà dir que estem fent la feina perfecta. A part d’això, volem que tots els nostres equips se sentin còmodes i que aprenguin a ser ambiciosos, han de saber guanyar. Això implica un sacrifici, saber que s’ha d’entrenar per assolir els propòsits, en definitiva, que les coses s’han de treballar per a aconseguir-les. Tant en futbol, com a la vida. 

I, d’altra banda, també volem que aprenguin a acceptar les derrotes. La nostra idea és que el futbol serveixi com a ensenyança per a la vida quotidiana, cosa que implica voler millorar dia a dia. 

 

Quina valoració feu de la primera temporada amb el Projecte Esport +?

Estem molt satisfets de la feina feta per Esport +. Les imatges i el seguiment tècnic és fantàstic. És una eina boníssima, perquè fa que les famílies i la nostra afició pugui seguir el nostre club en qualsevol moment. És un projecte meravellós i necessari, per tal de digitalitzar l’esport. 

Per aquesta nova temporada esperem una major implicació per sumar en aquest projecte tot acompanyant una acció comunicativa que arribi a les famílies i esportistes, així com a tots els territoris de Catalunya.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +