esport+

Entrevista al president del Club Beisbol Viladecans, Joan Rodríguez

Com està anant la temporada en l’àmbit esportiu? 

En el context que les nostres temporades són tot un any natural, ara mateix estem a mitja temporada. Al final, per al Club Beisbol Viladecans és complicat perquè competim contra dos equips que estan fora d’òrbita pressupostàriament parlant. Tot i això, dins dels clubs del nostre nivell estem sent els millors. Actualment, ens trobem a la 2a plaça de la classificació i tenim aspiracions d’entrar a la Copa del Rei.

Pel que fa al Softbol Femení és una situació totalment diferent, perquè hem hagut de renovar pràcticament tot el planter. Tenim un equip de noies noves, que està aconseguint millors resultats del que es podia esperar a l’inici de temporada, però l’objectiu amb elles és que creixin i facin la transició, de cara a un futur. Des del club no els hi transmetem cap mena de pressió, ja que ha sigut un any complicat on han marxat un total de deu jugadores. 

 

Quin és el vostre objectiu d’aquí fins a final de temporada?

La mentalitat del Club Beisbol Viladecans és que els nostres jugadors i jugadores gaudeixin, i nosaltres ja els hi donarem tots els mitjans possibles, perquè puguin ser competitius. La idea que tenim com a club, és que els nostres equips cada any millorin els seus resultats de mica en mica. Ara tenim l’exemple del softbol femení, que com deia abans, l’objectiu és que vagin creixent com a jugadores i com a equip, per tal de ser competitives en un futur. 

 

Quina valoració feu de la primera temporada amb el Projecte Esport +?

Esport + és un projecte molt bo que apropa l’esport a les nostres llars. Abans que existís hi havia entitats que no disposaven d’eines per a poder veure els partits i aquest projecte el que aconsegueix és això. En l’àmbit  tècnic i visual està perfecte, però des de les disciplines de Beisbol i Softbol, trobem a faltar una locució, que pugui explicar en detall tots els aspectes tècnics d’aquests esports, per tal d’apropar-lo al màxim al públic que no ens coneix.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +