Entrevista al Gerent del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, Aleksandar Stevovski

Quin balanç feu de la temporada en l’àmbit esportiu?

El balanç de la nostra temporada ha sigut molt positiu per al Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau. Començant pel primer equip cal dir, que han realitzat una temporada magnífica. Hem finalitzat el campionat en 4a posició, molt a prop d’entrar a la Fase d’Ascens de la Superlliga I. Estem fent un gran treball i formant un conjunt molt competitiu. 

D’altra banda, la nostra base està oferint un rendiment molt bo. Hem augmentat en un 30% els jugadors del club i això s’ha vist reflectit en els resultats. Per exemple, el nostre Júnior va ser campió de Catalunya i va accedir a jugar el Campionat d’Espanya, celebrat a Santiago de Compostela. No només això, sinó que el nostre Cadet va quedar 2n al Campionat de Catalunya i ara mateix és a Castelló per disputar el Campionat d’Espanya de la seva categoria. 

 

Quin objectiu us marqueu per a l’any vinent com a club? 

L’any vinent volem consolidar el nostre primer equip, per tractar de pujar a Superlliga I. Al Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau Tenim un gran equip i la idea és pujar una mica més cada any. A part d’això, també volem reforçar la nostra base. Volem créixer com a club i això s’aconsegueix amb un bon treball des de sota. No obstant això, depenem molt de la disponibilitat del pavelló perquè cada cop hem de gestionar més equips. L’ajuntament està fent un gran esforç en aquest aspecte i és possible que la temporada que ve, juguem al Palau de l’Esport. Els nostres equips masculins tenen una gran dinàmica i ara mateix, també estem començant a completar unes bones temporades en clau femenina, des d’Infantil en amunt. 

 

Quina valoració feu de la primera temporada amb el Projecte Esport +?

Estem encantadíssims i molt il·lusionats amb el Projecte. Volem agrair a l’ajuntament i a Esport + tots els esforços que han fet, per tal d’apropar-nos la plataforma al nostre club. L’eina realment és d’una qualitat impecable. Nosaltres sincerament li donem un 10, perquè ens ha servit perquè els nostres entrenadors preparin detalls de cara als següents partits i per a què la gent que no pot venir al pavelló, vegi els enfrontaments en directe. Jo per exemple sóc de fora i és preciós quan la meva mare pot veure jugar als meus fills des de la distància. Felicito l’equip d’Esport +, perquè estan duent a terme un projecte de futur, que estic segur farà créixer al Vòlei Català en particular i a moltes altres disciplines, en general.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +