Entrevista a l’entrenador del CFJ Mollerussa, Jordi Cortés

Quin balanç farieu de la temporada, en l’àmbit esportiu?

Nosaltres vam arribar el 18 de gener, quan l’equip es trobava en zona de descens. La idea que ens va transmetre la directiva era que s’havia de revertir la situació, ja que el CFJ Mollerussa és un club amb un bon pressupost i un planter excel·lent. I així va ser, vam tenir la sort d’aconseguir una sèrie de resultats molt bons i el fet d’entrar en una bona dinàmica de joc ens ha acabat portant a fer una 2a volta espectacular. Hem sigut els campions de la 2a volta amb 13 victòries, 2 empats i 1 derrota, i el més important és que hem arribat al final de temporada amb opcions de pujar, tot i no dependre de nosaltres mateixos. Directiva, cos tècnic i jugadors hem anat de bracet i això ens ha servit per ser el millor 2n dels 3 grups de 1a Catalana i, per tant, hem pogut classificar-nos a la Fase Prèvia de la Copa del Rei. La sensació que deixa la temporada és que si s’hagués allargat una mica més hauriem sortit campions de lliga, per la bona dinàmica que hem assolit. 

 

Quin objectiu us marqueu per a l’any vinent com a club? 

Primer de tot, s’ha de dir que vaig renovar aquest dilluns. Va ser una decisió molt fàcil. Estic molt content amb el club, amb els jugadors i amb les condicions de treball que ofereix el CFJ Mollerussa. Dit això, he demanat pujar un esglaó més en el nostre rendiment. La temporada vinent hem d’intentar ser primers, si menys no, tractar de classificar-nos per a l’espècie de Superlliga Catalana, que vol implementar la Federació Catalana de Futbol (FCF) de cara a la Temporada 23/24. Però la idea principal és classificar millor que aquest any i tenir opcions d’ascendir, perquè hem vist que tenim potencial. 

 

Quina valoració feu de la primera temporada amb el Projecte Esport +?

Quan vaig arribar al club, ni em creia que existís aquest projecte. M’ho van explicar en profunditat i em va semblar una eina molt positiva per al futbol i per a l’esport català en general. Mai hauria imaginat que per al futbol d’aquestes categories hi hagués una plataforma que oferís una retransmissió dels partits amb aquesta qualitat tècnica. Les imatges són genials. 

Gràcies a Esport + hem pogut fer molt d’scouting i anàlisi d’altres rivals de la lliga, cosa que ens ha servit per millorar com a equip. No només això, sinó que penso que és un projecte molt bo per a directius, entrenadors i sobretot afició. Tothom és del Barça o del Reial Madrid, però sempre ve de gust veure el teu equip natal. I d’aquesta manera, Esport + és la plataforma que ens apropa a tot això.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +