ENTREVISTA AL HC SANT JUST

Parlem amb el responsable de comunicació del HC Sant Just, Ismael Cuevas

Quin balanç feu de la temporada a escala genèrica? 

Quan es treballa molt, i es treballa amb il·lusió, el balanç només pot ser positiu. En el nostre cas, es comencen a veure els fruits de la planificació a llarg termini, iniciada fa uns anys, cosa que ens omple d’orgull.

Quin ha sigut el millor moment pel club, en tota la temporada? I quina ‘espineta’ us ha quedat clavada aquest curs?

El millor moment pel HC Sant Just ha estat, sens dubte, l’aixecament de les restriccions degudes a la pandèmia. El retorn a la normalitat i del públic als pavellons ha estat un moment incomparable i que esperem ja sigui definitiu.

Ha estat un any complicat pel que fa a disponibilitat d’espais i horaris d’entrenament. El nostre cos tècnic ha donat el 200% perquè els i les nostres esportistes no es veiessin afectats per aquestes restriccions, tot i que sembla que de cara a la propera temporada, aquest problema quedarà resolt.

Quins són els reptes esportius per l’any vinent? O com afronteu la següent temporada?

Cada nova temporada és com un reinici que ens omple d’energia. La propera temporada intentarem assolir el màxim nivell competitiu, tenint en compte que la prioritat sempre és la consolidació del model esportiu del HC Sant Just.

Una petita valoració del Projecte Esport +. Aspectes positius del projecte y millora.

Esport + és un projecte molt engrescador que apropa l’esport de base a tota la comunitat. De cara a la propera temporada, esperem acabar-lo d’implantar i difondre perquè tots els nostres socis en puguin gaudir plenament.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +