esport+

PREPAREM ELS MOTORS PER L’EUROPEU DE SOFTBALL

L’aturada de l’activitat és una realitat, a gairebé totes les federacions, però l’acció a Esport + es manté viva un nou cap de setmana a la plataforma audiovisual de l’esport català, gràcies al gran ventall d’esdeveniments i disciplines que aquesta comprèn. 

Les finals de softball, impulsades per la Federació Catalana de Beisbol i Softball (FCBS), són el plat fort d’aquest cap de setmana a Esport +. L’última fase del Campionat de Catalunya d’aquesta disciplina se celebrarà a partir d’avui al Camp Municipal de Beisbol de Viladecans. Aquest darrer tram de competició, que decidirà els guanyadors finals de la temporada regular, tindrà llocs a partir de les 18 hores, amb l’enfrontament entre Sant Boi i Viladecans, de la categoria Sots 16. No obstant això, les finals no acaben aquí, ja que durant el dia de demà també hi hauran partits de la categoria Sots 10, juntament amb l’esmentada anteriorment. 

Aquest important esdeveniment no serà l’única competició destacada a la plataforma audiovisual de l’esport català. El Vichy Catalan Volei Tour farà acte de presència durant tot el cap de setmana a la ciutat de Tarragona. Un cop superat l’equador del circuit, podrem gaudir de la 5a jornada del prestigiós torneig de Vòlei Platja. 

Amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, el logotip d’Esport + es mostrarà junt amb una franja multicolor, demostrant el fort suport a tots els seus col·lectius, que comprèn la comunitat. 

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +