esport+

EL TROFEU CIUTAT DE CASTELLDEFELS FARÁ BALLAR A E+

El Trofeu Ciutat de Castelldefels, organitzat pel Club Rítmica Barcelona – Castelldefels, serà el principal al·licient d’un cap de setmana amb més de 300 esdeveniments

Esport+ continúa de dolç una setmana més, i és que la plataforma digital de l’esport semiprofessional i amateur tornarà a superar la barrera d’emetre més de 300 esdeveniments en un sol cap de setmana, on destaquem el Trofeu Ciutat de Castelldefels

Castelldefels es convertirà en el focus de la gimnàstica rítmica catalana, i es que el Pavelló de Can Vinader acollirà una nova edició del Trofeu Ciutat de Castelldefels, el pròxim dissabte 25 de març a partir de les 8:30 hores. El campionat, que estarà dividit en tres blocs, no finalitzarà fins les 19:30 hores, amb l’última entrega de medalles. 

Una altra disciplina destacada aquesta jornada serà el bàsquet, i es que el Joana Ballart viurà un vibrant duel entre dos Clubs E+, com són CB Valls i CB Igualada, el proper dissabte 25 de març, a les 18 hores. Sobre el paper els locals arriben molt millor a l’enfrontament, ja que són el 4t classificat del Grup C-2, mentre que els igualadins es troben al penúltiim lloc de la classificació.

D’altra banda, l’hoquei patins seguirà un cap de setmana més al peu del canó. El Pavelló de Les Comes acollirà un apassionant duel entre l’Igualada Femení HCP i el Mataró, també el proper dissabte 25 de març, a les 18 hores. Les igualadines necessiten la victòria per agafar oxígen, ja que es situen antepenúltimes a la classificació. No obstant, no ho tindran gens fàcil, davant d’un conjunt molt solvent. Això sí, de segur que Les Comes serà una olla a pressió per rebre a les seves i acompanyar-les cap a la victòria.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +