esport+

EL 36è TICB ATERRA A ESPORT + PER SANT JOAN

El TICB acollirà esportistes de Bèlgica, França, Mónaco i d’arreu d’Espanya

La 36a edició del TICB (Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona), impulsat per la FCP (Federació Catalana de Petanca) i que se celebra al Parc del Fòrum de Barcelona el divendres 24 de juny, s’emetrà en directe per Esport +

El Campionat estarà format per equips de tripletes, dels quals a la categoria masculina hi haurà un total de 32 conjunts, mentre que a la categoria femenina hi haurà 16 equips. Els equips classificats per a aquesta Fase Final, a la que hi han accedit després de superar totes les Fases Prèvies del Campionat, són de procedència molt diversa. A escala internacional el TICB acollirà tripletes de Bèlgica, França i Mònaco, i en l’àmbit estatal hi haurà combinats d’Alacant, Illes Balears, País Basc i Sevilla, tot sumant-se als conjunts catalans que han arribat més lluny. 

El proper divendres 24, dia de Sant Joan, el torneig donarà el seu tret de sortida a partir de les 8.30 h del matí, i l’acció no pararà fins a les 21 h del vespre amb l’entrega de premis. La FCP repartirà un total de 6.000 euros en premis, entre la categoria masculina i femenina. Gràcies a la col·laboració amb la Federació de Petanca, la Fase Final d’aquest prestigiós Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona s’emetrà en directe, i de manera exclusiva, per Esport +. L’emissió del Campionat a la plataforma audiovisual de l’esport català s’iniciarà a partir de les 10:30 h.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +