esport+

El MICFootball’22, en obert a Esportplus.tv

Esportplus.tv emetrà en obert el MICFootball’22, una de les competicions més prestigioses pel que fa a les categories inferiors del món del futbol, gràcies a l’aliança formada amb ATM Media. El torneig tindrà lloc a diferents municipis de la Costa Brava, que es convertirà en el focus del futbol mundial entre els dies 12 i 17 d’abril. 

 

El MicFotball’22 comptarà amb partits de fins a 9 categories diferents; Sots 12B, Sots 12 A, Sots 13, Sots 14, Sots 15, Sots 16, Sots 18, Sots 20 i Femení Sots 20, i equips de reconeixement mundial. Athletic Club, FC Barcelona, RC Celta de Vigo, Liverpool FC, Real Sociedad SAD, Valencia CF i Villarreal CF, entre molts altres, prendran part d’aquesta important competició, que es podrà seguir a través d’Esportplus.tv

 

Les dates d’emissió de la plataforma Esport+ TV seran entre els dies 13 i 15 d’abril, on es podran visualitzar en directe tots els partits disputats a la seu de Castell-Platja d’Aro. La plataforma de l’esport català presenta un total de 9 partits, que es distribueixen entre la categoria Sots 18 Masculina i la Sots 20 Femenina. Els enfrontaments dels dies 13 i 14 corresponen a la Fase Preliminar de la competició i els del dia 15 formen part de la Fase Eliminatòria del torneig. 

La col·laboració amb ATM Media i l’organització del torneig internacional MICFootball ha fet possible que els diferents esdeveniments siguin emessos per Esport+ TV. La ferma aposta per la digitalització de l’esport, i pel creixement de l’esport femení, d’ambdues entitats, correspon amb els objectius principals del projecte impulsat per la Fundació UFEC i UFEC.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +