EL JUVENIL DE L’EGARA S’ALÇA AMB EL CAMPIONAT DE HOCKEY SALA

L’Egara ha sigut el gran triomfador del cap de setmana a E+. Terrassa va rebre les finals del Campionat de Catalunya de Hockey Sala i sens dubte, vam veure un trepidant torneig, on cada partit ens va fer experimentar molta tensió i emocions. Els blanquiblaus es van alçar amb el títol, després de derrotar al seu màxim rival, l’Atlètic Terrassa, en un partit molt igualat que va acabar 4-3.

Ens traslladem a la gespa de Mollerussa per parlar de futbol, on el CFJ Mollerussa va sumar una nova victòria a casa per la mínima (1-0), davant de la Fundació Esportiva Gramanet, per mantenir la ratxa d’imbatibilitat al seu feu. Aquest triomf dona oxigen als homes de Jordi Cortés i els postula com un rival a tenir en compte a la lluita per la part alta de la taula.

Pel que fa a les categories inferiors, la U.E. Olot ens va regalar un partit de traca i mocador, en el qual va sumar una contundent victòria, davant del CF Lloret, per 3 a 0. Els locals van dominar en tots els aspectes del joc i a sobre van tenir l’efectivitat suficient, per tal de demostrar la seva superioritat al marcador. Aquest resultat consolida encara més als garrotxins a la part alta de la classificació.

Tornem al parquet, però ara per parlar de bàsquet. El CB Mollerussa va superar amb molta autoritat al CB Alpicat, en un partit que va finalitzar 82 a 55. És a dir, 27 punts de diferència, ni més ni menys. Amb aquesta victòria, els mollerussencs mantenen la seva imbatibilitat a casa, mentre consoliden la seva bona dinàmica de joc i de resultats.

Torna a viure els partits del teu club i el Campionat de Catalunya de Hockey Sala, a través d’E+: Fes clic aquí i gaudeix de tot l’esport!

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +