esport+

DIA 4: DAVID SAINZ GUANYA LA QUARTA ETAPA DE LA VOLTA A MENORCA

L’únic alemany de la competició, Andreas Bredendiek, ha trencat la bancada de popa del seu patí, però ha aconseguit finalitzar l’etapa

David Sainz del Club Mar i Vent de Canet de Mar, s’ha alçat al capdamunt del podi de la quarta etapa de la VIII Volta a Menorca – Trofeu Lluís Gay. Quim Esteba, del Club Nàutic Tamariu i Oriol Castellà, del Club Marítim Cubelles, han precedit a Sainz respectivament. 

La regata s’ha dut a terme entre La Vall i Es Grau, i s’ha iniciat amb un vent de gregal de 10 nusos. Els participants han recorregut 21 milles, que se sumen a les 48 realitzades a les anteriors etapes. 

La nota negativa del dia l’ha protagonitzat l’únic alemany de la competició, Andreas Bredendiek. Al poc d’iniciar la regata, Bredendiek ha vist com la bandada de la proa del seu patí es trencava, obligant-lo a disminuir de manera excessiva el seu ritme. No obstant això, el regatista alemany ha decidit no abandonar, tot i arribar més tard que la resta dels participants. 

Per a l’etapa de demà, des d’Es Grau fins al Port de Maó, es preveu que els 10 esportistes naveguin un total de 13 milles. D’aquesta manera, la competició finalitzarà al segon port natural més gran del món, indret simbòlic per tal de promoure el patrimoni cultural i ecològic del Mediterrani. 

 

  • Gaudeix de les millors imatges de la VIII Volta a Menorca – Trofeu Lluís Gay, a través de: https://bit.ly/3bxk7UB
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +