DIA 2: EL VENT CANVIA EL RUMB DE LA VOLTA A MENORCA

Els participants disputen dues etapes en una, per tal de respectar el calendari previst

Tret de sortida, per fi, a la VIII Volta a Menorca – Trofeu Lluís Gay, després que la primera etapa s’hagués d’ajornar, per les fortes ràfegues de vent. Els 10 regatistes han sortit des del port de Maó al voltant de les 12 hores, amb unes condicions inestables, han obligat a canviar el sentit de la Volta. Així doncs enguany, en comptes de dirigir-se cap a Fornells, han pres direcció Cala Galdana. La Tramuntana, superant els 10 nusos, ha tornat a fer acte de presència a la travessa.

Els esportistes han navegat fins a les 17.30 hores sense descans, recorrent una distància total de 24 milles. D’aquesta manera, han recuperat les milles de la jornada d’ahir i la Volta es realitzarà dins el calendari previst.

El primer esportista a arribar ha sigut David Sainz, del Club Mar i Vent de Canet de Mar. “Ens hem anat marcant entre tots i m’he sentit molt còmode. He agafat bon ritme i m’he deixat endur. L’experiència ha estat espectacular!”, ha afirmat Sainz, qui ha finalitzat la travessa abans de les 17 hores.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +