esport+

DERBI EGARENC A LA VISTA

Jugadors Atlètic Terrasa i Club Egara

Aquest cap de setmana es presenta carregat d’acció esportiva, després de l’aturada de totes les competicions durant la Setmana Santa. Tenim una programació carregada de grans partits a la plataforma E+.

El plat fort d’aquest cap de setmana és l’autèntic partidàs de Lliga MGS entre el Club Egara i Atlètic Terrassa. No és un partit qualsevol, és d’un derbi, que acapara una multitud abismal d’aficionats i aficionades que es desviuen per aquests colors. Sens dubte, són dos dels millors equips de la lliga regular que s’enfronten per demostrar quin és el millor equip del territori. Quant a la taula de classificació el conjunt local ocupa la 3a posició, i compta amb una estadística a favor molt important, i és que com a local ha obtingut la gran majoria de punts, però l’equip visitant, ocupa la 5a posició, i té un dels millors percentatges com a visitants de la categoria, fet que suposa que no hi hagi un clar favorit per aquest enfrontament.

Anem cap a la Lliga Iberdrola d’hoquei herba, on tenim una gran quantitat de partits vitals per les diferents aspiracions i objectius dels equips. En primer lloc, tenim el Club Egara que s’enfrontarà a la Unión Deportiva Taburiente. Gaudirem de dos conjunts amb dinàmiques totalment oposades. Per una banda, el conjunt català vol continuar assolint victòries, ja que dels últims 5 partits porten 4 victòries. En canvi, el conjunt de Gran Canària no tenen una certa regularitat i per això es troba en situacions de descens.

Per continuar, anem a la disciplina del futbol, on trobem un apassionant duel de 3 RFEF entre el CFJ Mollerussa i el Reus Deportiu. Dos equips necessitats de punts, ja que la zona baixa de descens està molt igualada i hi ha molta poca separació de punts entre la zona estable. Sabem que el Municipal de Mollerussa és un autèntic fortí i que les aspiracions del conjunt local depenen d’aconseguir els màxims de punts possibles. Enfront tenen un clàssic del futbol català, el conjunt tarragoní encarrila mals resultats durant aquestes últimes setmanes i les seves posicions d’intentar un possible Play Off cada cop es veuen més a l’horitzó per això han de posar punt final aquesta dinàmica i intentar enganxar-se amb els equips de la part alta de la classificació.

Tots aquests partits i molts més, es podran veure en directe a través d’E+. Fes clic aquí per entrar a la plataforma.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +