S’inicien els Playoffs a Esport+

La plataforma Esportplus.tv ha habilitat un paquet de subscripció exclusiu valorat en 9,99 €

Aquest cap de setmana d’entre tota l’activitat oferida a la plataforma Esport+TV, es destaca la finalització de les fases regulars de les principals lligues d’àmbit català i estatal, junt amb esdeveniments de gran volada com el Campionat de Catalunya d’handbol per a persones amb discapacitat intel·lectual, organitzat per la Federació ACELL, i la Copa de Catalunya d’escalada en bloc, impulsada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya

 

Pel que fa a la Copa Catalana d’escalada en bloc es va viure un dia històric a la sala Indoorwall de Vilanova i La Geltrú. La FEEC ha recuperat una competició que no s’organitzava desde l’any 2016 i va tenir un gran impacte a nivell de participants. 125 van ser els competidors, registre rècord per a una competició organitzada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

El nivell ofert va ser molt alt, sobretot a la categoria femenina. L’argentina, instal·lada a Catalunya, Valentina Aguado, va dominar la prova. L’escaladora sudamericana va quedar fora dels Jocs Olímpics de Tòquio i s’ha fixat com a objectiu, participar als JJOO de París 2024. Tot i això, la prova va ser molt igualada, ja que Francis Guillen (CE Sant Quirze) i Maria Benach (CEM Sant Llorenç) van posar en dificultats a la guanyadora. 

 

Pel que fa a la categoria masculina, el guanyador de la prova va ser l’escalador basc, Eneko Carretero, que va ser molt superior als seus rivals. Va precedir a Lluc Macià (CE Esparreguera) i Sergio Verdasco al podi.

 

L’altre plat fort d’aquest cap de setmana ha sigut l’hoquei patins. El passat dissabte dia 26 de març, vam poder gaudir d’un espectacular partit entre el HC Olot i el CP Vilanova. El club garrotxí va passar per sobre dels del Garraf, guanyant per 5 a 0. D’aquesta manera, l’Olot s’ha assegurat poder continuar una temporada més a l’OK Plata, la 2ª divisió estatal d’hoquei. 

 

Després de superar el darrer cap de setmana del mes de març, moltes competicions regulars finalitzen, per tal de donar entrada a la fase final de la temporada amb partits de Playoffs. Aquests encreuaments es duen a terme tant per ascendir de categoria, com per tractar de mantenir-la. 

L’emoció d’aquest darrer tram de temporada podrà seguir-se, tant en directe com en diferit, a través de la plataforma Esportplus.tv, que ha habilitat un paquet de subscripció exclusiu pel seguiment d’aquesta última fase. El preu del pack, que comprèn des del mes d’abril fins el 31 d’agost, està valorat en 9,99 € per usuari.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +