Castelldefels es suma a Esport + amb el Campionat internacional FIBA

El projecte Esportplus.tv s’ha consolidat aquest divendres a Castelldefels, amb la instal·lació d’un dispositiu d’intel·ligència artificial al pavelló de Can Vinader. Això permetrà que el CB Castelldefels pugui projectar la seva activitat esportiva, a través de la plataforma Esport+ TV

 

La digitalització del recinte esportiu coincideix amb la 14ª edició del Campionat Preinfantil Internacional de la FIBA, que es disputarà al municipi del Baix Llobregat entre els dies 13 i 16 d’abril. L’esdeveniment es podrà seguir en directe, i en exclusiva, a través de la plataforma Esport+ TV, que oferirà tots els enfrontaments del prestigiós torneig internacional. 

 

Aquesta competició de reclam mundial acull clubs de talla mundial com són: Nokia, Nuremberg Bamberg, Rasta Vechta i Vilnius, a més dels equips més importants d’àmbit estatal, tals com: BB Castelldefels, FC Barcelona, Jac Sants Barcelona, Joventut, Manresa, Reial Madrid, Unicaja i València Basket. 

 

El torneig donarà el seu tret de sortida el proper dimecres dia 13 a les 16 de la tarda, quan s’iniciarà la fase de grups, que tindrà una durada de dos dies. El dia 15 d’abril, un cop es coneguin els equips classificats, es disputaran els quarts de final i les semifinals, mentre que el dia 16 d’abril, per tal de posar fi a la competició es decidiran, mitjançant duels directes, els 10 primers classificats

Així mateix, la feina d’Esport + aquesta setmana no acaba aquí. Gràcies a la convocatòria realitzada per Fundació UFEC, UFEC i ACM, els municipis de l’Alforja i Amposta ja formen part del projecte Esportplus.tv, i ja compten amb els seus dispositius d’intel·ligència artificial als seus respectius recintes esportius.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +