esport+

TERRASSA ES CONVERTEIX EN EL FOCUS DEL HOCKEY MUNDIAL

El Campionat d’Europa de Hockey+, que tindrà lloc a l’Estadi Martí Colomer de Terrassa, s’emetrà en directe per Esport +

El Hockey està de dolç, i és que ara mateix s’estan celebrant dues cites molt importants d’aquesta disciplina a Catalunya. Una d’elles és el Mundial de Hockey Femení, que està tenint lloc a Terrassa i a Amstelveen (Països Baixos), de forma simultània, mentre que l’altra és el Campionat d’Europa de Hockey+, competició que s’emetrà per Esport + en directe. 

De manera paral·lela a aquesta Copa del Món, el municipi de Terrassa està acollint el Campionat Europeu de Hockey, per a persones amb diversitat funcional. Així doncs, un total de 300 jugadors, repartits en 30 equips diferents, es jugaran el tot pel tot a l’Estadi Martí Colomer

D’aquesta manera, la plataforma audiovisual de l’esport català oferirà íntegrament tots els enfrontaments fins al final de la competició. Un dels principals objectius del projecte de la Fundació UFEC és impulsar l’esport adaptat, i gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana de Hockey i la RFEH (Real Federación Española de Hockey), és possible que Esport + pugui persistir en el seu compromís de desenvolupar la inclusió a les diverses disciplines esportives. 

Una altra iniciativa que han dut a terme ambdues federacions, és que tots els equips de la competició tinguin accés en directe a tots els partits del Mundial de Hockey Femení, amb el propòsit d’aconseguir una plena implicació d’aquestes persones a l’esport.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +