El campionat de Catalunya de dobletes, en obert a esportplus.tv

Esportplus.tv emetrà en obert, i de manera exclusiva, la fase final del Campionat de Catalunya de Dobletes, el proper diumenge 10 d’abril. La competició organitzada per la Federació Catalana de Petanca (FCP) tindrà lloc al municipi gironí de Porqueres, tot i que les rondes preliminars d’aquest torneig s’han disputat a Barcelona i Tarragona. 

 

El Campionat de Catalunya de Dobletes comptarà amb 16 duets, distribuïts en: 3 parelles de Las Torres-Rubí U.P., 3 de La Bordeta C.P., 2 del Salou Club Petanca, 2 de la U.E Petanca Porqueres, 1 de La Palmera de Sant Martí C.P., 1 del Castelldefels C.P., 1 del Girona C.P., 1 del Prat C.P., 1 de La Pobla de Montornes C.P. i 1 de la Seu de Lleida C.P.

 

El torneig donarà el tret de sortida a les 9 del matí, amb l’inici de la fase de grups, que estarà repartida en 4 grups de 4 duets. Aquesta ronda es disputarà fins a les 13 hores, deixant tancat els equips que participaran a la fase eliminatòria. De les 15 hores fins a les 19 es jugaran Quarts de Final, Semifinals i Final, entre els 8 millors equips de Catalunya de Dobletes

La competició, que es podrà seguir de manera íntegra a la plataforma Esport +, donarà accés al Campionat d’Espanya de Dobletes, que es celebrarà el proper mes de setembre a Madrid. Els 6 primers classificats d’aquesta fase final tindran l’oportunitat de convertir-se en els campions nacionals d’aquesta modalitat.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +