esport+

EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ D’HOQUEI PATINS EN OBERT A ESPORT+

La XXXIX Edició del Campionat de Catalunya Aleví d’Hoquei Patins, és a punt d’iniciar-se. Els dies 29, 30 i 1 de maig es podrà viure tota l’emoció d’aquesta disciplina al municipi d’Amposta. La competició organitzada per la Federació Catalana de Patinatge (FCP) i el Comitè Català d’Hoquei Patins (CCdHP) es podrà seguir, en obert i en exclusiva, a través de la plataforma Esport+.  

 

El Campionat de Catalunya Aleví d’Hoquei Patins comptarà amb els 8 millors equips del territori, que estaran dividits en 2 grups de 4. El Grup A de la competició estarà format per: CP Voltregà, Igualada HC, FC Barcelona i CP Tordera, mentre que el Grup B el completen: CH Santa Perpètua, CH Vila-Seca, CH Caldes i HC Sant Just

 

La inauguració del torneig serà el proper divendres 29 d’abril, a les 16:00 hores amb un apassionant CP Voltregà – CP Tordera. La Fase Prèvia es durà a terme durant els dies 29 i 30 d’abril, mentre que la Fase Eliminatòria es disputarà tota el mateix dia 1 de maig. A la jornada matinal es jugaran els enfrontaments corresponents a les Semifinals, i a la jornada vespertina concluirà el Campionat de Catalunya d’Hoquei Patins, amb el partit que decidirà el 3r i el 4t lloc, i la final. 

 

La col·laboració entre la FCP, el CHP Amposta i l’Ajuntament del propi municipi, ha estat clau, per tal de celebrar la competició a les Terres de l’Ebre, i per a poder emetre aquest important esdeveniment a la plataforma de l’esport català. 

Tots els partits d’aquest Campionat de Catalunya Aleví d’Hoquei Patins es podran veure a través de la plataforma Esport+, en directe i de manera exclusiva.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +