BEN TORNAT HOCKEY!

El Hockey obre les portes a una nova temporada, amb el tradicional Campionat de Catalunya, que finalitzarà la setmana vinent

De mica en mica l’activitat federativa comença a recuperar tota l’acció desmesurada, que vam viure a Esport+ la passada temporada. El darrer cap de setmana, la revifada dels enfrontaments ja era una realitat, gràcies a les diverses pretemporades, però aquesta setmana hi ha certes disciplines que ja es preparen per a afrontar partits d’alta intensitat, abans de començar a competir. Un d’aquests casos és el de la Federació Catalana de Hockey. Els clubs catalans, que participen en les categories DHF, DHM, DHFB i DHMB, tindran al davant un repte majúscul, a partir d’aquest divendres. Avui comença, ni més ni menys, que el Campionat de Catalunya de Hockey, tradicional torneig que es juga des de l’any 1920. Aquesta competició, que serveix perquè els clubs catalans agafin ritme de cara a les màximes competicions estatals, té una durada d’una setmana i a la plataforma digital de l’esport català oferirem tots els partits, tant en directe com en diferit. 

Tot i la tornada a l’activitat del Hockey, altres disciplines que ja estaven en actiu setmanes enrere, augmenten el nombre de partits disputats, oferint un ampli ventall d’enfrontaments als visitants d’Esport+. Un altre esport que treu el cap amb molta força és l’hoquei patins, amb infinitat de partits i torneigs amistosos. Un gran exemple d’això és el GEiEG, ja que tots els equips del club disputaran la 29a del Torneig La Bola, a les instal·lacions de Sant Narcís. A la plataforma digital de l’esport català gaudirem de més d’una dotzena de clubs, que ens faran vibrar aquest cap de setmana, amb els millors gols de l’hoquei patins català. 

No obstant això, l’altre esport que agafa velocitat de creuer és el futbol. Ja són molts Clubs E+, els que han iniciat la seva pretemporada particular, però no podem deixar de banda el cas particular del CF Igualada. El club de l’Anoia ens permetrà el luxe de veure un total de 10 partits, d’entre totes les categories. Està clar, que el Municipal de Les Comes s’està preparant de valent, per afrontar una temporada amb moltes aspiracions, per part dels blanquiblaus. 

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +