TOT LLEST PER A LA VIII VOLTA A MENORCA

El Pailebot Santa Eulàlia serà la base per a organitzadors i competidors, durant la travessia de la VIII Volta a Menorca

La VIII Volta a Menorca en Patí de Vela, un esdeveniment organitzat per la Fundació UFEC i que porta en marxa des de l’any 2006, amb la col·laboració del Club Patí Vela de Barcelona i el Museu Marítim de Barcelona, se celebrarà des del dia 28 de juny, fins al dissabte 2 de juliol.  

La competició constarà d’un total de 5 etapes amb una regata extra d’exhibició, que es disputarà un cop finalitzada la competició. La prestigiosa aventura donarà el seu tret de sortida a Maó, mateix municipi on conclourà aquesta 8a Edició de la Volta a Menorca de Patí Vela. Durant les diverses regates, els participants seran escoltats pel mític Pailebot Santa Eulàlia, que també serà la base per a l’organització i els mateixos competidors. 

Hi participaran un total de 10 patrons, vuit dels quals són catalans i els altres dos provenen d’Alemanya i Bèlgica. Els competidors són debutants en la travessa, ja que és una de les condicions que han de complir, per a poder participar. Els esportistes catalans es van classificar a la regata del Trofeu Somorrostro 2022, mentre que els patrons internacionals van accedir a la competició, perquè van alçar-se a la primera plaça de dues competicions als seus respectius països d’origen.

La competició es podrà seguir diàriament a través d’Esport +, on es publicaran els millors moments de cada etapa, que tindran una durada aproximada de 7 hores. La col·laboració amb entitats com el Club Patí Vela de Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona i el Consell Insular de Menorca han fet possible que el projecte impulsat per Fundació UFEC ofereixi els continguts d’aquesta important competició. No només això, sinó que d’aquesta manera debuta una nova disciplina a la plataforma audiovisual de l’esport català, com és el Patí de Vela. Aquest tipus d’embarcació es pilota mitjançant el propi cos de l’esportista, ja que no consta de timó, botavara, ni sabres a les veles.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +