Esport + aterra a Amposta

L’equip d’Esport + ha assistit aquest passat dimarts, per tal d’iniciar la digitalització de les instal·lacions esportives del municipi tarragoní, tal i com es va acordar el passat mes de març. 

 

La instal·lació de 4 dispositius, un al camp de futbol municipal i tres distribuits en els diversos pavellons d’Amposta, permetrà que els clubs ampostins puguin projectar tota la seva activitat esportiva a la plataforma Esport+ TV. Els clubs que inicialment s’han sumat al projecte impulsat per Fundació UFEC i UFEC, són: Club Bàsquet Amposta, Club de Futbol Amposta, Club Futbol Sala Amposta, Club Futbol Sala Experience, Club Gimnàstica Rítmica, Club Handbol Amposta, Club Hoquei Patí Amposta, Club Patinatge Artístic 2010 Amposta i Club Twirling Amposta. 

 

La incorporació d’Amposta al projecte Esportplus.tv coincideix amb la celebració del torneig ITE-DV7 2022 de futbol. Aquest campionat tindrà lloc a les Terres de l’Ebre i el municipi tarragoní serà una de les diverses seus de l’esdeveniment, que es celebrarà entre els dies 15 i 17 d’abril. Aquesta competició impulsada per la DV7 Soccer Academy, liderada por David Villa, es podrà viure en obert, a través de la plataforma Esport+ TV

La col·laboració entre l’Ajuntament d’Amposta i esportplus.tv és molt positiva pel projecte. Els ampostins són un dels municipis, que més impulsen i estimulen l’esport català, comptant amb centres de tecnificació de disciplines com l’esgrima, i la formació anual d’un stage enfocat al rem, on s’acull un gran nombre d’esportistes noruecs, majoritàriament.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +