esport+

UFEC i Diputació de Girona sumen esforços per digitalitzar les instal·lacions esportives

Girona, 29 de març de 2022. Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), i Pere Vilà, director de la Fundació UFEC, s’han reunit aquest matí amb el President de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, per tal d’impulsar el projecte de digitalització esportiva a les instal·lacions municipals gironines.

A la reunió, en què també hi ha participat el Diputat d’Esports, Jordi Masquef, s’han acordat les diverses vies de col·laboració entre les dues institucions, que sumaran esforços per implementar el projecte Esportplus.tv a terres gironines. Ara  mateix,  el  territori  gironí  ja  disposa  de  7  recintes  esportius  amb  dispositius d’intel·ligència artificial, capacitats per retransmetre continguts esportius de manera automatitzada a Esport+TV, i pretén acabar aquesta temporada amb un total de 25. La plataforma audiovisual de l’esport català ha aconseguit posicionar-se com un referent d’àmbit mundial, ja que actualment és qui ofereix el gruix més gran d’esdeveniments en directe.

D’aquesta manera, amb aquesta aliança s’ha escenificat la ferma aposta de la Diputació de Girona, la UFEC i la seva Fundació perquè els clubs del territori tinguin una especial presència a la plataforma de contingut digital de les federacions catalanes.

La trobada s’ha realitzat a Girona l’endemà d’anunciar-se l’acord de col·laboració amb l’Associació Catalana de Municipis (ACM) perquè Esportplus.tv arribi al major nombre de municipis de Catalunya.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +