ESPORT+ I GOUFONE S’UNEIXEN PER CONNECTAR L’ESPORT CATALÀ

La Fundació UFEC i Goufone han arribat a un acord per sumar esforços i garantir la connectivitat de l’esport català per mitjà del projecte de digitalització Esportplus. Amb aquesta aliança, les parts pretenen estendre la digitalització efectiva de les instal·lacions esportives de Catalunya arreu del territori, tot millorant la seva connectivitat i projecció mundial a través de les retransmissions en streaming per la plataforma www.esportplus.tv.

Amb aquest acord, Goufone es converteix en l’empresa oficial de connectivitat i comunicació del projecte Esportplus, tot oferint diverses solucions tecnològiques als ajuntaments i clubs de Catalunya que desenvolupen la seva activitat esportiva a les respectives instal·lacions esportives.

Per altra banda, convé destacar que els subscriptors a la plataforma Esporptlus.tv gaudiran d’especials condicions respecte la seva connectivitat sigui cobertura de fibra i internet, per telefonia mòbil i fixa, així com un paquet d’avantatges vinculats a una àmplia oferta de serveis impulsats per Goufone i que poden ser consultats directament a www.goufone.com

Sens dubte, aquest acord simbolitza un pas molt important pel projecte Esportplus, des d’on es vol seguir creixent i teixint aliances estratègiques que generin un valor afegit i una millora singular pel projecte de digitalització esportiva impulsat per la Fundació UFEC junt amb el suport de la UFEC i les 71 federacions esportives de Catalunya. En definitiva, una millora que pretén beneficiar i impactar positivament als esportistes, federacions i clubs esportius de Catalunya.

Valora esta publicación
esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +