esport+

Olot s’incorpora a Esport+, l’OTT de l’esport català

Olot s’incorpora a EsportPlus.TV, l’OTT de l’esport català

EQUIPAMENTS DE LA CIUTAT COMPTARAN AMB UN SISTEMA DE CÀMERES D’INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL

Esport+, la plataforma de continguts de l’esport català, ha fet un nou pas endavant en el seu objectiu de donar visibilitat i contribuir a la promoció de l’esport local i de base. Aquest dijous, l’Ajuntament d’Olot també s’ha sumat a la iniciativa impulsada per la Fundació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

Amb la voluntat d’estendre’s pel territori, la ciutat d’Olot s’ha incorporat al projecte amb la instal·lació de càmeres a diferents equipaments de la ciutat. Es treballa amb la previsió d’instal·lar sis dispositius a diferents equipaments segons l’acord que estan ultimant l’Ajuntament d’Olot i la Fundació UFEC.

Amb la posada en marxa d’aquesta plataforma, els clubs podran disposar d’un sistema de retransmissió de les competicions per arribar a més públic a través de qualsevol dispositiu i accedint als continguts tant en directe com en diferit.

L’acte de presentació celebrat al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot ha comptat amb l’assistència de Pere Vilà, director de la Fundació UFEC, el regidor d’Esports d’Olot, Aniol Sellabona, i de representants dels diferents clubs esportius de la ciutat: Club Natació Olot, Unió Esportiva Olot, Club Bàsquet Olot, Club Vòlei Olot i Club Patinatge Artístic Olot.

Les emissions, que ara mateix es troben en proves i a través de plataformes en obert, no cessaran fins a poder-les difondre a la plataforma OTT que s’estrenarà a mitjans d’octubre. Inscriviu-vos per gaudir gratis de tot el contingut.

Olot s'incorpora a EsportPlus.TV

Olot s’incorpora a EsportPlus.TV, l’OTT de l’esport català

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +