esport+

EL TICB ACAPARA ELS FOCUS EL CAP DE SETMANA DE SANT JOAN

El cap de setmana de la revetlla de Sant Joan el celebrem de la millor manera a Esport +, i és que l’acció, tot i haver-hi una activitat federativa molt baixa, no s’atura mai. La plataforma audiovisual de l’esport català acull la 36a Edició del prestigiós TICB (Torneig Internacional Ciutat de Barcelona). Aquest campionat organitzat per la FCP (Federació Catalana de Petanca) generarà una gran expectació, ja que acollirà esportistes d’arreu del món. Hi participaran equips de tripletes provinents de països com Bèlgica, França i Mònaco, a part de conjunts de gran nivell de l’estat espanyol. 

Tot això es durà a terme al Parc del Fòrum de Barcelona, el divendres 24 de juny i la retransmissió d’Esport + s’iniciarà a partir de les 10:30 h del matí i no finalitzarà fins a les 20:30 h, que és quan es farà l’entrega de premis, tant per a la categoria masculina, com femenina. 

No obstant això, l’esport no s’atura aquí. L’altre plat fort del cap de setmana serà el futbol, amb l’últim cap de setmana del Memorial Pau Pérez, celebrat al municipi de Vilafranca del Penedès. Després de dos caps de setmana farcits de partits, l’important esdeveniment organitzat per la Fundació Atlètic Vilafranca completarà una darrera tanda de partits, que pràcticament deixarà a la disciplina de futbol de vacances fins a l’agost.

Sense la cooperació d’ajuntaments, federacions i clubs seria molt difícil trobar una activitat esportiva de la qualitat que el projecte de la Fundació UFEC està component, ja que recordem, continua sent la plataforma emet més contingut audiovisual a escala mundial.

esport+
esport+
esport+

Els esports d’Esport +