Tots els partits i retransmissions esportives al teu dispositiu.

Inscriu-te i comença a gaudir de tots els partits de la plataforma de l'esport català.
suma't

TU TAMBÉ ETS HOOLIGAN

Benvingut/da a la plataforma
de l’esport català.

Tots els partits d’Esport+
a la teva mà.

Retransmissions esportives Esport+

Mira’ls al teu mòbil,
tauleta o smart tv.

Inscriu-te ara i no te’n
perdis ni un! 

L'ESPORT FEDERAT, ANEM AMB TU!

0

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

0

FEDERATS I PROFESSIONALS

0

CLUBS FEDERATS I ENTITATS

0

RETRANSMISSIONS ANUALS

ESTEM EMETENT!

Accedeix a la programació: partits en directe i en diferit.

esportplus.tv

PACK ESTIU

TOT L’ESTIU + TOTA LA TEMPORADA 2022-23
PER NOMÉS

ÚLTIMS DIES

9 €

ABANS 18 €

UN SOL PAGAMENT

12 MESOS – 1 ANY

REVIU TOTS ELS PARTITS D’ESPORTPLUS.TV
DE LA TEMPORADA 2021-22
VIU EN DIRECTE TOTES LES COMPETICIONS D’AQUEST ESTIU

Prepara’t per un estiu ple del millor esport!

Subscriu-te ara i reviu els millors partits i competicions retransmesos a esportplus.tv al llarg de tota la temporada 2021-22, i tots els grans esdeveniments esportius d’aquest estiu!

A més, si et subscrius ara mateix, t’endús un 50% de descompte amb la teva subscripció anual, activa fins el 30 de setembre de 2022, perquè puguis viure en directe totes les competicions d’aquest estiu.

ÚLTIMA OPORTUNITAT

RETRANSMISSIONS ESPORTIVES

DUES MODALITATS

esport+

SUBSCRIPCIÓ MENSUAL

TOTS ELS PARTITS DEL MES 
PER NOMÉS

59 € / temporada

4’5 € / mes

QUOTA MENSUAL

PAGA CADA MES, DONA’T DE BAIXA
QUAN VULGUIS

Amb un sol pagament tens accés a tots els partits durant 30 dies, tots els esports, totes les competicions emeses, amb un nombre il·limitat de visionats a la plataforma ESPORT+.

SUBSCRIPCIÓ ANUAL

TOTS ELS PARTITS DE L’ANY
PER NOMÉS

59 € / temporada

29 € / any

QUOTA ANUAL

UN SOL PAGAMENT, 12 MESOS D’ACCÉS, RENOVABLE/BAIXA CADA ANY

Amb un sol pagament tens accés a tots els partits de la temporada, tots els esports, totes les competicions emeses, amb un nombre il·limitat de visionats a la plataforma ESPORT+.

Esports+ és la plataforma líder en retransmissions esportives federades, tant en directe, com en diferit.

Segueix l’actualitat de l’esport federat català des d’una única plataforma, on vulguis i des de qualsevol dispositiu. En decidir-te per la nostra plataforma d’streaming, podràs seguir tots els partits i competicions, a més d’una àmplia varietat d’esdeveniments esportius impulsats per les federacions esportives de Catalunya. La nostra OTT és una finestra a una àmplia diversitat d’esports, modalitats i clubs que ens demostren que l’esport català és plural, divers i inclusiu.

Suma't.

Retransmissions esportives Esport+

Amb el suport:

TECNOLOGIA+

esport+
esport+

CÀMERA 
D’INTEL·LIGÈNCIA
ARTIFICIAL

RETRANSMISSIONS
ESPORTIVES
PROFESSIONALS

Retransmissions esportives en directe i en diferit

Gràcies a la nostra tecnologia que apliquem en viu, podràs seguir les retransmissions esportives d’avui sense perdre’t ni un sol detall. També t’oferim la possibilitat de seguir les retransmissions esportives de la setmana en el moment que vulguis i des d’on vulguis. En qualsevol cas, podràs connectar-te des de qualsevol dispositiu. La nostra plataforma d’esports està disponible en ordinador, mòbil o tauleta per tal que puguis viure tot l’esport en primera persona.

Recorda que, si no et vols perdre les últimes notícies que envolten tota l’actualitat esportiva, pots descarregar-te la nostra aplicació i seguir des d’allà totes les retransmissions esportives programades.

La millor tecnologia d’streaming per seguir l’esport català

Esports+, combinem la intel·ligència artificial i la millor tecnologia per oferir-te els millors continguts esportius. Podràs viure tota l’emoció dels esports com si fossis a peu de camp, sense perdre’t ni un sol detall de la competició.

Per molt poc al mes, podràs gaudir de tot l’esport català des de qualsevol lloc a través del teu dispositiu preferit. A més, oferim dues modalitats de subscripció amb un important descompte per tal d’adaptar-nos a les teves necessitats.

Esports+ és la plataforma per veure esports online de referència al territori català. 1,5 milions d’usuaris ja confien en nosaltres, i tu?

esport+

Mira’ls tant a la TV, tauleta com al mòbil.

DESCARREGA'T L'APP

iOs

App Store

android

Google Play

FAQs

Et resolem els dubtes

És la plataforma digital de continguts esportius audiovisuals que t'ofereix una àmplia varietat d'esdeveniments esportius impulsats per les federacions esportives de Catalunya i que poden ser visualitzats des de qualsevol dispositiu i indret.

Ara no tens excusa, pots seguir més de 1.000 esdeveniments esportius setmanals, des de qualsevol dispositiu smartphone, tauleta, smartTV o ordinador. Tens dues tarifes disponibles que et donen accés a tot el contingut de la plataforma esportplus.tv:
— Pagament anual: amb una tarifa única de subscripció anual de 29 € tota la temporada (365 dies).
— Pagament mensual: amb una tarifa de subscripció mensual de 4,5 € al mes (30 dies).
Tots els preus tenen l'IVA inclòs.

Alta:
Registra't en aquesta mateixa web de forma gratuïta i rebràs tota la programació setmanal dels esdeveniments esportius i podràs completar tot el procés de subscripció tot escollint la subscripció anual com la mensual. Una vegada s'hagi efectuat, rebreu un correu confirmant la vostra subscripció.
Subscripció anual: la subscripció serà vàlida durant tot un any (365 dies), amb renovació manual.
Subscripció mensual: la subscripció serà vàlida durant tot un mes (30 dies), amb renovació automàtica.

Baixa:
Per donar-se de baixa cal accedir al perfil de l'usuari i cancel·lar la subscripció a esportplus.tv. Quan s'hagi procedit a la seva baixa, rebreu un correu electrònic confirmant–la i deixarà de cobrar-se, una vegada hagi transcorregut el període de subscripció validat.
Subscripció anual: el pagament és anual, per tant, la baixa serà efectiva una vegada hagi transcorregut l'any natural (365 dies), moment en què haurà de ser renovada manualment per tu.
Subscripció mensual: la seva durada és d'un mes natural, per tant, la baixa serà efectiva una vegada hagi transcorregut el mes natural (30 dies). Per aquest tipus de subscripció, la renovació és automàtica, llevat que no s'indiqui el contrari.

Qualsevol incidència podeu contactar amb el nostre servei d'atenció al client a [email protected]

El projecte Esport+, és un projecte liderat per la Fundació UFEC i la mateixa UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) amb el suport de les federacions esportives de Catalunya. Per tant, a través de la plataforma d'Esport+, esportplus.tv, es podrà veure el màxim de les competicions de totes les federacions esportives associades.

La plataforma Esport+ (esportplus.tv) reproduirà a màxima resolució el contingut de les competicions esportives de Catalunya a través de dispositius d'intel·ligència artificial que segueixen de forma autònoma i automàtica el 100% de l'activitat competitiva. Complementàriament, s'oferirà contingut audiovisual mitjançant dispositius mòbils de màxima resolució i qualitat per gravar esports on els algorismes de la intel·ligència artificial que encara no estan desenvolupats.

Esport+ està impulsat per la Fundació UFEC, amb la col·laboració de les Federacions Esportives de Catalunya i els clubs federats catalans.

El projecte neix i es desenvolupa per donar visibilitat i projectar l'esport català, de caràcter formatiu, de base i amateur arreu del territori català, estatal i internacional, per aquest motiu la protecció jurídica de tots els actors intervinents és essencial.

En aquest sentit, les imatges reproduïdes a través de la plataforma de visualització s'emmarquen dins l'actual marc normatiu de protecció que emana del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (RGPD) i mereixen el tracte i la protecció que dimana de l'actual legislació.

Per aquest motiu, l'article 6.1 f) del RGPD estableix el següent: El tractament és necessari per a la satisfacció d'interessos legítims perseguits pel responsable del tractament o per un tercer, sempre que sobre aquests interessos no prevalguin els interessos o els drets i llibertats fonamentals de l'interessat que requereixin la protecció de dades personals.

Atès que la Fundació UFEC, entitat sense ànim de lucre, ha obtingut el consentiment dels titulars de la competició a través del que s'autoritza la reproducció de competicions i partits per mitjà de la plataforma i, a la vegada, a través d'aquests titulars s'ha obtingut l'acceptació dels actuants per aparèixer a les imatges per a la seva retransmissió, la Fundació UFEC assumeix la legitimitat necessària per a donar resposta als interessos legítims perseguits i finalitats descrites. Per aquest motiu junt amb tot l'exposat, qualsevol tractament de les imatges es realitza amb la finalitat de documentar, transmetre i fer accessible l'esdeveniment esportiu al públic en general, sense que hi concorri una explotació comercial o econòmica dels enregistraments. La base jurídica d'aquest tractament és l'art. 6 apartat 1 lletra f) GDPR.

Notícies destacades