Waterpolo

esport+

Veure Waterpolo online

Esport+ és la plataforma de referència per veure waterpolo online i mantenir-te actualitzat amb contingut diari del teu esport preferit. Segueix ara la temporada de waterpolo federat des del dispositiu que vulguis i en qualsevol moment. Gaudeix dels millors continguts audiovisuals amb la millor qualitat d’imatge i so.

Veure Waterpolo en directe

Esports+ és la teva plataforma de confiança per gaudir de totes aquelles retransmissions esportives federades en l’àmbit català. Pel pagament d’una única tarifa per tota la temporada, podràs veure waterpolo en directe, a més d’una àmplia varietat de continguts audiovisuals esportius i totes aquelles novetats relacionades amb el millor del waterpolo català.

Tant si no saps on seguir tots els partits de waterpolo en viu, com si busques una plataforma a través de la qual accedir a qualsevol contingut relacionat amb aquest esport quan vulguis i des del dispositiu que desitgis, Esport+ és la pàgina per veure waterpolo i molt més.

Història del Waterpolo a Catalunya

A inicis del segle XX, un dels propulsors de l’activitat esportiva relacionada amb el waterpolo a Catalunya va ser el CN Barcelona, que disputava els seus primers partits amb equips del seu propi club. No és fins a la fundació del CN Atlètic que comença una competitivitat més professional en l’àmbit d’aquest esport.

Amb la creació de la Federació Catalana de Natació i la celebració el campionat de Catalunya és quan la pràctica del waterpolo es difon arreu del territori i propiciant, d’aquesta manera, la creació de més clubs i competicions. El CN Barcelona era el club que dominava les competicions estatals d’aquella època. Els clubs i jugadors catalans de waterpolo a finals del segle XIX i inicis del XX han estat reconeguts en l’àmbit europeu i internacional aconseguint portar a terres catalanes títols de reconeixement tant nacionals com internacionals, guanyant competicions com ara Campionats del món, la Copa LEN, els Jocs Olímpics i Campionats d’Espanya.

Federació Catalana de Natació

La Federació de Catalana de Natació va tenir els seus orígens en la Federació Catalana de Natació Amateur fundada el 1921. Els primers membres d’aquesta federació eren el Club Natació Barcelona, Club Natació Atlètic i el Club Natació Sabadell, als quals posteriorment s’hi afegiren sis clubs catalans més. La Federació Catalana de Natació ha estat l’organització que ha difós la pràctica de la natació i el waterpolo professional arreu de l’estat Espanyol i ha propulsat la creació de nous clubs i equipaments esportius per millorar la pràctica i l’organització d’aquest esport a escala professional.

Veure waterpolo en streaming

Esport+ és la millor plataforma per veure waterpolo en streaming. A la nostra plataforma, hi trobaràs les millors competicions de waterpolo federat de Catalunya, a més de tenir accés a altres continguts audiovisuals esportius. Pots seguir les retransmissions dels partits de waterpolo en directe o en diferit, des de qualsevol lloc i dispositiu. Sempre garantitzant a l’usuari la millor experiència de gaudir de l’esport federat en streaming.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes novetats esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1921
Nom abreviat: FCN
Seu: Barcelona
Esport: Waterpolo