Vòlei

esport+

Veure voleibol online

Si et preguntes on veure voleibol, has arribat al millor lloc. A Esports+, podràs veure voleibol online i seguir tots els partits d’aquest esport federat a Catalunya.

A través de la nostra plataforma, podràs veure partits de voleibol en viu o en diferit, a més d’una àmplia varietat de continguts relacionats amb la pràctica del teu esport preferit.

Donant-te d’alta a la nostra OTT també podràs gaudir d’accés il·limitat a tot el nostre catàleg de continguts. Tota l’actualitat esportiva disponible des d’una sola plataforma. Podràs accedir als continguts en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, sempre amb la millor qualitat d’imatge i so.

Història del voleibol a Catalunya

El voleibol es va iniciar a Catalunya durant els anys vint com a un joc de platja. Tanmateix, no va ser fins a finals de la dècada dels quaranta quan es va fer realment popular a les platges de ciutats com Barcelona, Badalona o Montgat. La pràctica d’aquest esport també es va estendre entre les escoles catalanes i en els cossos de policia i de bombers, que el practicaven com a part de la seva preparació física. De fet, dues grans victores com el primer torneig de voleibol de l’estat espanyol o el primer Campionat de Catalunya s’atribueixen a l’ACD Bombers de Barcelona.

Amb el pas del temps, van anar apareixent nous clubs i, durant els anys cinquanta i seixanta, els equips catalans van dominar la Lliga estatal. Va ser durant aquesta mateixa època quan es constituí la Federació Catalana, concretament, l’any 1956. També es van iniciar les primeres competicions femenines i les primeres competicions de volei platja.

Avui dia, la pràctica del voleibol és àmpliament estesa arreu del territori i la ciutat comtal ha acollit diversos tornejos del Circuit Mundial de volei platja durant els últims anys.

L’òrgan encarregat de gestionar tota l’activitat esportiva del volei a Catalunya és la Federació Catalana de Voleibol. A més, forma part de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

On veure voleibol

Esports+ és la plataforma de referència per veure voleibol online i seguir totes les competicions esportives que es desenvolupen a Catalunya. Gràcies a la nostra tecnologia pionera, podràs gaudir de tot l’esport català com si fossis a peu de pista. 

A més, la nostra OTT està disponible en tota mena de dispositius. D’aquesta manera, pots seguir l’actualitat dels teus esports preferits on vulguis i quan vulguis.

I descarrega’t l’app d’Esport+ per no perdre’t les últimes novetats!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1956
Nom abreviat: FCVB
Seu: Barcelona
Esport: Vòlei