Triatló

triatlo

Veure el triatló online

A Esport+ trobaràs les millors competicions de triatló federat. A través de la nostra plataforma de streaming, podràs veure el triatló online i seguir, minut a minut, tota l’actualitat esportiva.

Tant si busques una plataforma per veure el triatló en viu, com si prefereixes poder recuperar les retransmissions esportives per viure la màgia del directe en qualsevol moment, som la teva solució.

A Esports+ trobaràs totes les competicions de triatló per ser consultades tant en directe com en diferit, a més d’una gran varietat de continguts addicionals relacionats amb la pràctica d’aquest esport a Catalunya. Independentment de l’opció escollida, sempre comptaràs amb la millor qualitat d’imatge i so.

A més, contractant la nostra subscripció, també tindràs accés a tota la cartera de continguts de la nostra plataforma. Per tant, podràs estar al corrent de tota l’actualitat esportiva catalana. Si busques un lloc on veure tot l’esport federat, no ho dubtis més. Som la plataforma catalana de referència en quant a retransmissions esportives.

Història del triatló a Catalunya

Un dels fets que va marcar l’inici d’aquest esport a Catalunya fou el primer triatló celebrat a Banyoles el 21 de setembre de 1986 i organitzat pel Patronat Banyolí de l’Esport i la Comissió Marató Catalunya. Un any després, el 28 de setembre de 1987, el triatló català va viure un altre gran èxit amb el I Triatló Internacional de Barcelona. Aquest primer triatló a la ciutat comtal va ser impulsat pel Club Natació Barcelona, una de les entitats que inicialment més es va implicar en aquest nou esport que sorgia a Catalunya.

Un altre dels fets que més ha marcat la història del triatló a Catalunya fou el naixement del Comitè Català del Triatló, fundat l’any 1988 en motiu de l’organització del I Circuit Català de Triatló amb proves a Banyoles, Cambrils, Barcelona i Palafrugell.

Avui dia, la Federació Catalana de Triatló és l’organisme que dirigeix i impulsa tota l’activitat esportiva del triatló català. Forma part de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

On veure el triatló

A Esports+ posem a la teva disposició una plataforma d’esports en streaming que compta amb la tecnologia més avançada per tal que no et perdis ni un sol detall dels teus esports preferits. Gràcies a la àmplia diversitat de contingut que oferim, podràs veure el triatló online i també seguir la resta d’esports federats catalans. Tot l’esport català des d’una única plataforma, on vulguis i quan vulguis.

No deixis passar l’oportunitat i subscriu-te a la nostra plataforma per gaudir del triatló català.

I descarrega’t l’app d’Esport+ per no perdre’t les últimes novetats!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1997
Nom abreviat: FCT
Seu: Barcelona
Esport: Triatló