Tennis Platja

Veure Tennis Platja online

Les millors competicions de tennis platja estan a Esports+. A través de la nostra plataforma de streaming, podràs veure tennis platja online i seguir, minut a minut, tota l’actualitat esportiva.

T’oferim una àmplia selecció de continguts esportius disponibles en directe i en diferit per tal que puguis gaudir de la màgia dels teus esports preferits quan vulguis i des d’on vulguis. En qualsevol cas, t’oferim la millor qualitat d’imatge i so.

A més, contractant la nostra subscripció, també tindràs accés a tota la cartera de continguts de la nostra plataforma. Per tant, podràs estar al corrent de tota l’actualitat esportiva catalana. Si busques un lloc on veure tot l’esport federat, no ho dubtis més. Som la plataforma catalana de referència en retransmissions esportives.

Història del Tennis Platja a Catalunya

Malgrat que l’origen del tennis platja a Catalunya no es troba documentat, ni existeix un consens generalitzat sobre els seus inicis, molts indicis fan pensar que es tracta d’un esport que podria haver nascut de manera simultània en diferents poblacions a partir dels jocs tradicionals de pales. De fet, es tracta d’un esport considerat una modalitat del tennis convencional.

Sigui com sigui, sí que es té consens sobre l’origen dels primers intents de regulació i foment del tennis platja. Es situen al poble pescador de Torredembarra, a Tarragona. El 1976 tres joves d’aquesta localitat van idear una activitat esportiva a la platja amb el suport d’uns rems i una xarxa de pescador. D’aquesta manera, van muntar la pista i van fer història en el nostre país en la pràctica d’aquest esport.

Un altre important avenç en la pràctica d’aquesta modalitat esportiva fou la modificació de l’article 2 dels Estatuts de la Federació Catalana de Tennis (FCT), amb la inclusió del tennis platja com a modalitat esportiva de la FCT. Aquest fet es va produir el 28 de juny de 2004. També cal destacar que, des de 2009, l’Associació Beach Tennis Catalunya és qui gestiona el tennis platja.

Avui dia, la Federació Catalana de Tennis és l’organisme que dirigeix i impulsa l’activitat de tennis platja a Catalunya. A més, forma part de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

On veure tennis platja

Esports+ és la teva plataforma per veure tennis platja online gaudint de la millor qualitat d’imatge i so. Posem a la teva disposició la millor tecnologia per tal que puguis gaudir de cada detall com si fossis a peu de pista. Podràs seguir els teus esports preferits quan vulguis i des d’on vulguis, ja que la nostra plataforma està disponible en multitud de dispositius.

A més, gràcies a la àmplia diversitat de continguts que oferim, podràs seguir el tennis platja, així com tots els esports federats de Catalunya. No deixis passar l’oportunitat i subscriu-te ja a la nostra plataforma per gaudir del tennis platja català.

I descarrega’t l’app d’Esport+ per no perdre’t les últimes novetats!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1904
Nom abreviat: FCT
Seu: Barcelona
Esport: Tennis Platja