Tennis

esport+

Veure Tennis online

Si estàs buscant una plataforma on veure el tennis de l’àmbit català, Esport + és el teu lloc. A través de la nostra plataforma, podràs veure tennis online, seguir totes les competicions i tenir accés als millors continguts audiovisuals.

Veure Tennis en Directe

Gràcies a Esport+ tindràs accés a una àmplia varietat de contingut esportiu amb actualitzacions diàries. Podràs gaudir del millor del tennis federat de les terres catalanes des de qualsevol lloc i en qualsevol dispositiu, ja que nostra aplicació està disponible en mòbil, ordinador o tauleta.

Segueix el tennis en viu o en diferit a través de la nostra plataforma de streaming. En ambdós casos, t’oferim la máxima qualitat d’imatge i so per tal que puguis gaudir de les millors retransmissions de tennis. Viu l’emoció de les competicions de tennis en directe des d’on vulguis.

Història del Tennis a Catalunya

El tennis va arribar a catalunya de la mà dels anglesos assentats a terres catalanes a finals del segle XIX. Al 1904, fou fundada la primera federació de tennis a l’estat i a Catalunya, l’Associació de Lawn Tennis de Barcelona, la federació internacional més coneguda aquells moments.

Fent un breu repàs a la història d’aquest esport, val a dir que el 1903 es va donar lloc el primer Concurs Internacional de Tennis i, un any després, la primera Copa del Rei de Tennis. Tanmateix, no fou fins al 1917 que es va disputar el primer Campionat de Catalunya de Tennis. Poc després, va arribar el primer partit de la Copa Davis entre Espanya i Anglaterra, concretament al 1925, un esdeveniment històric per el Tennis al nostre territori.
Catalunya ha estat pioner en l’àmbit estatal i ha fet història en el món del tennis, des d’on personalitats tan conegudes com Manuel Orantes, Manolo Santa i Juan Manuel Couder han representat el tennis català arreu del món.

Federació Catalana de Tennis

La Federació Catalana de Tennis va tenir els seus inicis al 1966 a barcelona. És l’organisme que gestiona, promou i coordina la pràctica del tennis dins l’àmbit català. A més, forma part de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i s’ha convertit en una federació de referència a nivell mundial.

Veure Tennis en streaming

Esport+ és la plataforma de streaming líder en l’àmbit de la retransmissió esportiva catalana. Des d’aquesta mateixa pàgina, podràs seguir tot el tennis en streaming com si et trobessis a primera línia de la pista. En decidir-te per nosaltres, estàs apostant per l’esport català, gaudint d’una qualitat d’imatge i de so sense precedents. ¡No t’ho pots perdre!

I descarrega’t l’app d’Esports+ per mantenir-te al corrent de les últimes notícies esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1904
Nom abreviat: FCT
Seu: Barcelona
Esport: Tennis