Rugbi

esport

Veure Rugbi online

Si ets un apassionat del rugbi no et pots perdre amb Esport+ tots els partits i altres continguts audiovisuals relacionats amb el teu esport preferit. A través de la nostra plataforma de streaming, podràs veure Rugbi online i seguir, minut a minut, tot allò que envolta l’actualitat esportiva.

Veure Rugbi en directe

Si busques una plataforma on veure rugbi en directe o en diferit, a Esports+ posem a la teva disposició una àmplia diversitat d’opcions. Podràs gaudir de tot el rugbi català des de casa o des d’on tu vulguis perquè la nostra aplicació està disponible en tots els dispositius.

A més de poder seguir el rugbi online, tindràs accés a una biblioteca molt extensa de continguts i partits de la majoria d’esports federats de Catalunya. No et perdis la temporada i dona’t d’alta a Esports+ amb un sol clic!

Història del Rugbi a Catalunya

El rugbi a Catalunya es va començar a jugar a finals del segle XIX. La fundació del primer equip de rugbi amateur va venir de la mà del Liceu Aragó de Perpinyà. Inicialment, tenia molta presència als territoris de la Catalunya Nord i, de fet, no va ser fins al 1911 que es van aconseguir els primers enregistraments de partits d’aquest esport a Barcelona.

La primera Federació Catalana de Rugbi data els seus inicis l’any 1922 arran del primer trofeu disputat entre els clubs Catalunya Sporting Club, la selección del CN Barcelona i l’AA Vida. Aquest fet va donar pas, un any després, al primer Campionat d’Espanya, on només hi participaven clubs catalans. També cal destacar que al 1925 es va fundar a la capital catalana la Sociedad Amateur de Rugby, fet que va provocar que aquest esport comencés a agafar una forma més consolidada.
Cada cop més, es van anar creant noves competicions i categories. Durant la dècada dels 70, els esportistes de rugbi catalans van destacar especialment. Quatre clubs catalans estaven representats a la Divisió d’Honor Espanyola.

Actualment, el rugbi català encara és un dels esports més populars. Al nostre territori, el rugbi és semiprofessional i està en convivència constant amb l’amateurisme.

Federació Catalana de Rugbi

Els inicis de la federació catalana de rugbi tenen lloc l’any 1922. És l’organisme que gestiona, promou i coordina la pràctica del rugbi dins l’àmbit català i forma part de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i s’ha convertit en una federació de referència a escala mundial.

Veure Rugbi en streaming

Si vols veure rugbi en streaming, et recordem que a Esport+ podràs accedir a un ampli catàleg de contingut en streaming perquè puguis seguir el teu esport preferit quan vulguis i on vulguis. Disposem de contingut d’alta qualitat i actualitzat diàriament amb els esdeveniments esportius d’arreu del territori català.

Ara que ja saps on veure el rugbi online, no esperis més i dona’t d’alta a la nostra plataforma. Descarrega’t l’aplicació d’Esports+ per no perdre’t les últimes notícies esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1922
Nom abreviat: FCR
Seu: Barcelona
Esport: Rugbi