Pilota

esports de pilota

Veure partits de pilota online

A través de la nostra OTT, podràs veure els millors partits de pilota federada online, gaudint de les diverses modalitats d’aquest esport: frontennis, pala-paleta, mà, cesta punta, frontball… I molt més! Segueix, minut a minut, tota l’actualitat del teu esport preferit.

Més enllà dels esports tradicionals que podries trobar en qualsevol plataforma d’esports en streaming, a Esports+ t’apropem tota la realitat esportiva del nostre país. La nostra OTT és una finestra a una àmplia diversitat d’esports, modalitats i clubs que ens demostren que l’esport català és divers, plural i inclusiu.

Dóna’t d’alta a la nostra OTT i gaudeix d’una àmplia varietat de continguts en directe o en diferit. Tota l’actualitat esportiva disponible des d’una sola plataforma. Podràs accedir als continguts en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, sempre gaudint de la millor qualitat d’imatge i so.

Història de la Pilota a Catalunya

La pilota és un joc amb segles d’història al nostre país. Es calcula que va arribar a Catalunya a finals del segle XVII, ja que hi ha proves documentades que corroboren que, l’any 1697, es va inaugurar un frontó en el barri barceloní de la Ribera i a Sant Vicenç de Sarrià. De fet, a Barcelona, la branca professional d’aquest esport va tenir una intensa activitat durant el segle XIX i principis del segle XX. Amb el pas del temps, l’afició cap a aquest esport es va anar estenent més enllà de la ciutat comtal, fins a abastar tot Catalunya.

A causa d’aquest creixement, l’any 1906 va néixer a Barcelona la Reial Societat d’Esport Basc, un dels primers clubs que va fomentar la pràctica de la pilota al nostre país. L’any 1924, es produeixen dos fets igualment decisius: la fundació del Club Vasconia, l’entitat de referència en la cesta punta a Catalunya, i la posa en marxa de la Federació Catalana de Pilota Basca.

Durant els anys quaranta, es van introduir noves modalitats esportives com la mà individual i la pala curta. Des de llavors, la pràctica esportiva de la pilota no ha deixat de créixer al nostre país, aconseguint importants victòries i avenços.

La Federació Catalana de Pilota s’encarrega de gestionar tota l’activitat esportiva de la pilota a Catalunya. A més, forma part de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

On veure partits de pilota

Esports+ és la plataforma de referència per veure els partits de pilota online que tenen lloc al nostre país. Posem a la teva disposició la millor tecnologia per tal que puguis gaudir de cada detall com si fossis a peu de pista. Podràs seguir els teus esports preferits quan vulguis i des d’on vulguis.

I descarrega’t l’app d’Esport+ per no perdre’t les últimes novetats!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1924
Nom abreviat: FCP
Seu: Barcelona
Esport: Pilota