Petanca

esport

Veure competicions de Petanca online

Esport+ és la plataforma online on podràs veure competicions de petanca online i accedir a tot el contingut audiovisual relacionat amb l’actualitat de l’esport federat a Catalunya. Segueix totes les competicions de petanca a Esport+, sempre gaudint de la millor qualitat d’imatge.

Veure competicions de Petanca en directe

Si busques on veure competicions de petanca en directe, només amb el pagament d’una tarifa única per a tota la temporada, amb Esport+, podràs seguir de prop totes les competicions i accedir als millors continguts audiovisuals dels esports federats a Catalunya. Esport+ serà el teu millor aliat per començar a gaudir de les competicions de petanca online.

Accedeix des de qualsevol dispositiu electrònic, sigui mòbil, tauleta o ordinador, i tindràs accés il·limitat a tots els continguts relacionats amb la petanca en directe o en diferit. Tu tries! Esport+ és la pàgina per veure competicions de petanca que estàs buscant.

Història de la Petanca a Catalunya

La pràctica de la petanca és d’origen molt antic, però a territori català, la seva versió moderna no es va començar a popularitzar fins al 1950 introduïda per part dels provençals a inicis del segle XX. El primer club de petanca enregistrat al territori va ser el Club Petanca Barcelona el 1954 i que el 1957, va dur a terme el seu primer torneig al barri de la Barceloneta.
La copa President, celebrada l’any 1959, va estar la primera competició oficial de petanca al territori català. Posteriorment, es van celebrar els Campionats de Catalunya i Espanya, essent el primer torneig amb repercussió internacional, hi van participar clubs francesos.
La celebració del trofeu Ciutat de Barcelona es va iniciar el 1985, que avui dia és considerat una de les competicions de petanca més rellevants a Catalunya. A partir d’aquests anys la pràctica de la petanca comença a tenir més rellevància internacionalment, la celebració del Campionat del Món a Pineda de Mar 1989, n’és un clar exemple.

Federació Catalana de Petanca

La Federació Catalana de Petanca va començar la seva activitat 1985 amb Josep Maria Martí Fonts com a president, qui va impulsar la pràctica de la petanca i va augmentar el seu prestigi esportiu i organitzatiu arreu del territori català. La Federació Catalana de Petanca és l’organisme responsable de dirigir, organitzar i reglamentar tota l’activitat esportiva relacionada amb la petanca a Catalunya. És membre de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya

Veure competicions de Petanca en streaming

Esport+ és la teva plataforma de confiança per veure competicions de petanca en streaming. Al nostre lloc web, hi trobaràs els millors tornejos i competicions de petanca federada a Catalunya, a més de tenir accés a altres continguts audiovisuals relacionats amb el panorama esportiu català. Pots seguir les retransmissions de petanca en directe o en diferit, des de qualsevol lloc i dispositiu.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes novetats esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1985
Nom abreviat: FCP
Seu: Barcelona
Esport: Petanca