Patinatge

esport

Veure patinatge online

A través de la nostra OTT, podràs veure les millors competicions de patinatge online i seguir, minut a minut, tota l’actualitat del teu esport preferit.

Més enllà dels esports tradicionals que podries trobar en qualsevol plataforma d’esports en streaming, a Esports+ t’apropem tota la realitat esportiva del nostre país. La nostra OTT és una finestra a una àmplia diversitat d’esports, modalitats i clubs que ens demostren que l’esport català és divers, plural i inclusiu.

Dóna’t d’alta a la nostra OTT i gaudeix d’una àmplia varietat de continguts en directe o en diferit. Tota l’actualitat esportiva disponible des d’una sola plataforma. Subscriu-te i gaudeix de tot l’esport federat!

Història del patinatge a Catalunya

L’origen del patinatge a Catalunya data del 1915, amb el partit entre l’Sport Hoquei Club i l’Indian Hoquei Club, però no fou fins alguns anys després que aquest esport va començar a arrelar entre la societat catalana.

Dos fets decisius relacionats amb la pràctica d’aquest esport al nostre país foren l’habilitació del Turó Park de Barcelona per a la pràctica del patinatge i la fundació de la Federació Catalana de Patinatge, l’any 1928. A partir del naixement de la Federació, van anar apareixent els primers clubs i també els primers campionats.

Un altre dels esdeveniments més destacables data del 26 de març de 2004, quan el Comitè Central de la Federació Internacional de Patinatge va reconèixer la Federació Catalana com a nou membre de ple dret per participar en competicions oficials. Dos anys després, també va ser admesa a la Confederació Sud-americana del Patí (CSP) amb un estatus de membre amb dret a veu però no a vot. Ambós fets van suposar un important reconeixement pel patinatge català.

La Federació Catalana de Patinatge s’encarrega de gestionar tota l’activitat esportiva del patinatge artístic sobre rodes i el patinatge de velocitat a Catalunya. A més, forma part de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

On veure patinatge artístic

Esports+ és la plataforma de referència per veure patinatge online gaudint de la millor qualitat d’imatge i so. Posem a la teva disposició la millor tecnologia per tal que puguis gaudir de cada detall com si fossis a peu de pista. Podràs seguir els teus esports preferits quan vulguis i des d’on vulguis, ja que la nostra plataforma està disponible per a tota mena de dispositius.

I descarrega’t l’app d’Esport+ per no perdre’t les últimes novetats!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1930
Nom abreviat: FCP
Seu: Barcelona
Esport: Patinatge