Natació

esport+

Veure Natació Online

Dona’t d’alta a Esport+ i comença a gaudir de totes les novetats relacionades amb el teu esport preferit. A la nostra plataforma podràs veure Natació online i mantenir-te al dia amb totes les competicions de la temporada. Segueix totes les notícies sobre Natació federada des d’un sol lloc i gaudint de la millor qualitat de continguts.

Veure Natació en directe

Si busques la plataforma líder de retransmissions online esportives a Catalunya, Esport+ és el teu lloc. Som la teva plataforma de confiança on podràs veure Natació en directe o en diferit, tu tries des de quin dispositiu i en quin moment! Amb una subscripció per temporada tindràs accés il·limitat a tots els continguts audiovisuals relacionats amb els esports federats a Catalunya.

Esport+ és la millor plataforma que et permet seguir totes les competicions de natació en streaming. Podràs accedir a tot el contingut de la temporada relacionats amb la pràctica de la natació federada a Catalunya. Som la pàgina per veure natació que necessites.

Història de la Natació Catalunya

La primera cursa de natació a Catalunya va tenir lloc el 1907 organitzada per Francesc Solé. Aquest fet va fomentar la creació del Club Natació Barcelona i l’aparició de més competicions relacionades amb la natació com ara la Copa Nadal. Amb el creixent interès per la pràctica d’aquest esport, es construeixen les primeres piscines i cada cop més augmenta el nivell competitiu dels nedadors, que comencen a competir en l’àmbit internacional a inicis del segle XX.

Les disciplines de natació sincronitzada i salts no es van començar a practicar fins a la dècada de 1940 amb la formació dels primers equips de ballet aquàtic i els salts, introduïts a la natació catalana per Bernat Picornell, qui va iniciar la pràctica d’aquest esport a Catalunya. Els anys seixanta van suposar un punt de millora de la pràctica de la natació a Catalunya. S’hi van iniciar diversos projectes de construccions de piscines arreu del territori i d’aquesta manera el nivell competitiu dels nedadors va millorar progressivament. Aquests esportistes varen començar a participar en grans competicions com els campionats d’Europa, Campionats d’Espanya, Grans premis de París i San Remo i moltes altres competicions prestigioses relacionades amb la pràctica d’aquest esport.

Federació Catalana de Natació

La Federació Catalana de Natació té els seus orígens en la Federació Espanyola constituïda el 1920. A causa de la gran participació d’esportistes catalans als Jocs Anvers es va fonamentar la creació d’una organització que regis la pràctica de la natació a Catalunya. La Federació, amb el pas dels anys ha anat exercint molta influència dins el panorama de la natació en l’àmbit estatal. La Federació Catalana és l’òrgan que regula, impulsa i organitza de totes les activitats relacionades amb la pràctica de totes les modalitats de la natació: natació, aigües obertes, natació sincronitzada, salts i waterpolo.

Veure Natació en streaming

Esport+ és la teva plataforma per veure natació en streaming sense interrupcions. Al nostre lloc web, hi trobaràs les millors competicions de natació federada de Catalunya, a més de tenir accés il·limitat a altres continguts audiovisuals esportius. Pots seguir les retransmissions de Natació federada en directe o en diferit, tu decideixes des de quin dispositiu.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes novetats esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1921
Nom abreviat: FCN
Seu: Barcelona
Esport: Natació