Hockey

esport+

Veure Hockey online

Esport+ és la millor plataforma de streaming per veure hockey online i seguir de prop totes les novetats diàries relacionades amb la pràctica d’aquest esport. Podràs accedir a tot el contingut d’aquesta temporada relacionat amb l’Hoquei federat català.

Veure Hockey en directe

Si busques la millor plataforma de retransmissions esportives en català, Esports+ és la teva resposta. Comença a gaudir ja de l’última temporada d’hockey federat i de totes les novetats relacionades amb la pràctica dels teus esports preferits. A Esports+ podràs veure hockey online amb el pagament d’una única tarifa per tota la temporada i tindràs accés a tot el contingut audiovisual dels esports federats de Catalunya.

Esports+ és la teva plataforma si el que vols és veure competicions d’hockey en directe o en diferit. Tu tries quan i on! Esport+ és la pàgina per veure hockey que estàs buscant.

Història del Hockey a Catalunya

La introducció de la pràctica de hockey a Catalunya, especialment la modalitat sobre gespa, va ser per part dels estudiants anglesos residents a Barcelona a inicis del segle XX. També, durant la mateixa època, l’Ateneu Calasanci de Terrassa proposava la pràctica d’aquest esport a la ciutat. Aquesta introducció gairebé simultània va permetre que s’establís una sana rivalitat entre aquests dos clubs catalans que encara perdura avui dia.

La constitució oficial de la Federació Catalana de Hockey no té lloc fins a l’any 1923 i va suposar una organització que fomentava la professionalització i difusió d’aquest esport arreu del territori català. No és fins a l’any 1956 que s’introdueix l’hockey sala en el territori català i es comencen a construir camps de gespa que permeten partits més dinàmics i competitius. Les dues últimes dècades del segle XX han estat molt rellevants en la pràctica d’aquest esport a Catalunya gràcies al reconeixement dels jugadors catalans de manera nacional i internacional.

Federació Catalana de Hockey

La Federació Catalana de Hockey té els seus orígens en la Federació Espanyola d’Hockey fundada el 1922 que posteriorment va esdevenir la Federació Regional de Hockey de Catalunya. Ha estat l’òrgan que organitza les competicions de les modalitats hoquei i hoquei sala i el gran organitzador d’esdeveniments nacionals i internacionals com la Copa del Món 1971, el Campionat d’Europa 2003 i el Champions Trophy 2006. És un organisme que impulsa, dirigeix i coordina totes aquelles activitats relacionades amb la pràctica de l’hoquei a Catalunya.

Veure Hockey en streaming

Esport+ és la teva plataforma de confiança per veure Hockey en streaming. Oferim els millors continguts en directe o en diferit al nostre lloc web relacionat amb tots els esports federats a Catalunya. Podràs tenir accés a tots els partits de la temporada d’Hockey federat quan vulguis perquè no et perdis ni un! Comença a gaudir de tots els nostres avantatges només donant-te d’alta a la nostra pàgina web.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes novetats esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1923
Nom abreviat: FCH
Seu: Barcelona
Esport: Hockey