Hípica

esport

Veure Hípica Online

Comença a gaudir de totes les avantatges que t’ofereix Esport+. A la nostra plataforma podràs veure Hípica online des d’un sol lloc amb qualsevol dispositiu, ja sigui mòbil, tauleta o ordinador. No et perdis cap competició i accedeix al contingut esportiu federat sempre amb la millor qualitat d’imatge.

Veure Hípica en directe

Esport+ és la teva plataforma de confiança per gaudir de tot l’esport federat català. Per tant, si busques on veure hípica en directe, podràs seguir totes les competicions a la nostra plataforma online. Fes-te soci amb una tarifa única per a tota la temporada i no et perdis res dels millors continguts audiovisuals esportius i sense dubte, gaudir al màxim del millor de la hípica catalana.

Tant si vols seguir les competicions d’hípica en directe, com si busques una plataforma on puguis recuperar els continguts i poder seguir els tornejos quan vulguis i des del dispositiu que tu vulguis, Esports+ és la pàgina per veure hípica que ofereix tot això i molt més!

Història de la Hípica a Catalunya

La pràctica de la Hípica a Catalunya té els seus inicis en les festes populars i en les tradicions dels jocs eqüestres i justes medievals. És a la segona meitat del segle XIX quan l’hípica moderna va ser introduïda per les classes benestants de Barcelona. El 1856 es funda el Circulo Eqüestre de Barcelona, considerat un dels clubs eqüestres més antics d’Espanya i va ser el principal organitzador de les primeres curses de cavalls a la plaça d’armes del parc de la Ciutadella. Amb la fundació el 1917 de la Reial Societat de Curses de Cavalls de Barcelona, aquesta activitat esportiva va començar arrelar a la ciutat simultàniament que altres proves d’hipòdrom a diferents regions a Catalunya. El 1989 es dona la primera edició de l’Equus Catalonia, que ha esdevingut el certamen eqüestre més antic del territori espanyol. Una altra competició rellevant en la història de l’hípica a Catalunya és el Campionat del Món de raids, competició que ha donat campions mundials com Miquel Vila i Maria Álvarez. La Copa Ferrater-Salat de doma i els Jocs Olímpics, són dues competicions molt rellevants al món eqüestre del panorama català.

Federació Catalana d’Hípica

La Federació Catalana d’Hípica té els seus orígens en el Reial Polo Joquei Club de Barcelona Societat Hípica el 1910. Era una associació que durant molts anys va estar molt lligada amb l’activitat militar. És el 1968 quan la Federació d’Hípica Espanyola obra una delegació catalana-balear per organitzar i dirigir les pràctiques eqüestres d’aquestes regions del territori Espanyol.
La Federació Catalana d’Hípica és l’entitat formada per associacions, clubs, agrupacions esportives, entrenadors, tècnics i esportistes relacionats amb l’activitat eqüestre a Catalunya. És l’organisme principal en fomentar, impulsar i dirigir tota la pràctica de l’activitat esportiva d’hípica al territori català. Juntament amb la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, vetlla per una bona pràctica i millora d’aquest esport.

Veure competicions d’Hipica en streaming

Esport+ és la teva plataforma per veure competicions d’Hípica en streaming. Descobreix al nostre lloc web els millors tornejos i competicions d’Hípica federada de Catalunya, a més de poder accedir a altres continguts audiovisuals relacionats amb l’esport federat català. Pots seguir les retransmissions d’hípica en directe o en diferit, des de qualsevol lloc i dispositiu.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes novetats esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1968
Nom abreviat: FCH
Seu: Barcelona
Esport: Hípica