Handbol

Veure Handbol online

Esport+ és la teva plataforma de confiança si vols seguir totes les competicions d’aquesta temporada d’Handbol federat a Catalunya. Podràs veure handbol online i estar actualitzat cada dia amb totes les novetats esportives catalanes.

A la nostra plataforma, posem a la teva disposició tots els partits d’handbol federat perquè els gaudeixis quan vulguis i des de qualsevol dispositiu, sempre oferint la millor qualitat d’imatge i so.

Veure Handbol en directe

A la nostra plataforma, posem a la teva disposició tots els partits d’handbol federat perquè els gaudeixis quan vulguis i des de qualsevol dispositiu, sempre oferint la millor qualitat d’imatge i so.

Esport+ és la plataforma líder en retransmissions esportives online a Catalunya. Oferim sempre els millors continguts audiovisuals del teu esport preferit. Amb el pagament d’una única tarifa per temporada, podràs veure handbol online. No et perdis cap dels partits de la temporada!

A més, amb la subscripció a la nostra plataforma, tindràs accés il·limitat a totes les notícies, entrevistes, i un munt de contingut audiovisual relacionat amb l’esport que més t’apassiona.

Tant si vols veure els partits d’handbol en directe, com si busques un espai que et permeti accedir a tots els continguts relacionats d’aquest esport i poder seguir els partits de la temporada en diferit, Esports+ és la plataforma per veure handbol que necessites.

Història de l’handbol a Catalunya

La pràctica d’handbol a Catalunya va ser iniciat pel Regiment Alcàntara a principis dels anys trenta del segle XX a Barcelona. Inicialment, era un esport practicat generalment per militars, però no és fins al final de la Guerra Civil quan es va començar a popularitzar arreu del territori català. L’any 1944, se celebra de manera oficial el primer Campionat d’Espanya en la modalitat d’handbol a onze. Per la seva part, l’any 1952, es comença a practicar l’handbol a set en equipaments esportius tancats, deixant de ser practicat a l’aire lliure.

Els equips d’handbol catalans, durant les últimes dècades del segle XX, han estat els clubs que dominaven les classificacions de la lliga espanyola. Destacant especialment clubs com el FC Barcelona essent reconegut com a millor club espanyol i en l’àmbit europeu durant la dècada dels noranta.

Federació Catalana d’Handbol

La federació Catalana d’Handbol té els seus inicis el 1982 amb l’agrupació de les federacions de Barcelona, Lleida i Girona ja existents. Actualment, és l’organisme esportiu que gestiona totes les activitats relacionades amb la pràctica de l’handbol a Catalunya.

Veure handbol en streaming

Dona’t d’alta ara a Esport+ per veure handbol, així com una àmplia selecció de retransmissions esportives. Som la plataforma online de referència pel seguiment en viu o en diferit dels millors partits i competicions d’handbol a Catalunya. A més a més, podràs accedir a tot el contingut actualitzat diàriament relacionat amb el teu esport preferit en català.

I descarrega’t l’app d’Esports+ per no perdre’t les últimes novetats esportives!

Federació a Catalunya

Any de creació: 1941
Nom abreviat: FCH
Seu: Sant Joan Despí
Esport: Handbol